28 / 04 / 2024

TOKİ'den ucuz iş yeri müjdesi! TOKİ ucuz iş yeri başvurusu nasıl yapılır, başvuru koşulları neler? Başvuru ekranı!

TOKİ'den ucuz iş yeri müjdesi! TOKİ ucuz iş yeri başvurusu nasıl yapılır, başvuru koşulları neler? Başvuru ekranı!

TOKİ, 20 ilde 204 iş yerini açık artırmayla satışa çıkarıyor. Peki, TOKİ ucuz iş yeri başvuruları ne zaman başlıyor, başladı mı? İstanbul, İzmir, Trabzon dahil 20 il için TOKİ ucuz iş yeri başvurusu nasıl yapılır, başvuru koşulları neler? İşte başvuru ekranı…



2022 TOKİ UCUZ İŞ YERİ FIRSATI

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan bilgilere göre; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi  (TOKİ), 20 ilde 204 işyerini müzayede ile satışa çıkaracak. 

Açık artırma ile, iş sahibi olmak isteyenler ve yatırım için dükkan arayanlar için büyük bir fırsat sunarken,şehirlerin merkezi yerlerinde çoğu teslime hazır dükkanlar için internet üzerinden online olarak da açık artırmaya katılım yapılabilecek.

İş yeri sahibi olmak isteyenlere TOKİ müjdesi geldi! İş yerleri 20 yıl vade ile satılacak20 İLDE 204 İŞ YERİ

Alıcılar dükkanları Burdur, Çankırı, Diyarbakır, Düzce, İstanbul, Karabük, İzmir, Kars, Karaman, Kırşehir, Manisa,  Konya, Mersin, Nevşehir, Osmaniye, Şanlıurfa, Tekirdağ, Yozgat ve Zonguldak'ta yüzde 50'si peşin, 120 ay vade, Trabzon'da ise yüzde 25 peşinat, 120 ay vade ile sahip olabilecek

2022 TOKİ UCUZ İŞ YERİ BAŞVURULARI BAŞLADI MI? NE ZAMAN BAŞLIYOR?

İhale 1 Eylül 2022 Perşembe günü saat 10:30'da yapılacaktır. TOKİ İstanbul Hizmet Binası ile  Ankara  Bilkent Otel ve Konferans Merkezi'nde yapılacak müzayede için internet üzerinden de (www.emlakmuzayede.com.tr) teklif verilebilecek. İnternet ihalesine katılmak için kayıtlar 31 Ağustos 2022 saat 10:30'a kadar alınacak.

İhale ile ilgili bankacılık hizmetleri Türkiye Halk Bankası AŞ ve T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Bu bankaların tüm şubeleri başvuru ve teminat kabul ediyor. aşvurular ve teminatlar bu bankaların tüm şubeleri aracılığıyla kabul edilecek.

Satışla ilgili detaylı bilgilere "www.toki.gov.tr" ile "www.emlakmuzayede.com.tr" internet adreslerinden ve 0212 608 15 00 "444 86 54" numaralı telefondan erişilebilecek.

Algün Royal'de çalışmalar tam gaz! Ön talep topluyor! Yeni proje!

Motorine dev zam geliyor! Akaryakıtta fırtınalar kopmaya devam ediyor! Otomobil sahiplerinin cepleri yanacak

Apple'dan kritik açıklama! Bunu yapmazsanız hackerlar bütün verilerinize erişebilir! Acilen bakın!

Geri Dön