04 / 05 / 2024

Motorine dev zam geliyor! Akaryakıtta fırtınalar kopmaya devam ediyor! Otomobil sahiplerinin cepleri yanacak

Motorine dev zam geliyor! Akaryakıtta fırtınalar kopmaya devam ediyor! Otomobil sahiplerinin cepleri yanacak

Dün gece yapılan benzine indirim, motorine zam derken bugün motorin için bir kötü haber daha geldi. Bu geceden itibaren geçerli olmak üzere motorine 1 lira 7 kuruş zam bekleniyor. İşte detaylar…



Akaryakıtta ilginç günler yaşamaya devam ediyoruz. Bu sabah benzin ve akaryakıtta yeni tabela ile güne uyanırken henüz 24 saat geçmeden yeni biz zam haberi daha geldi. Petrol ve dolar kurunun dengesizliği akaryakıtı derinden sarsmaya devam ediyor. Motorine dün gece 77 kuruş zam yapılırken benzinde ise 83 kuruşluk bir indirim gerçekleşmişti.

Motorinden ise sürücüleri üzecek yeni haber geldi. Sözcü'nün yapmış olduğu habere göre, bu gece yarısından itibaren geçerli olmak ile beraber motorinin litre fiyatına 1 lira 7 kuruş zam gelecek.

Diğer bir habere göre ise; benzinde ise bu gece herhangi bir fiyat değişimi beklenmiyor.

FİYATLAR POMPAYA NASIL YANSIYACAK?

Bu gece gerçekleşecek olan zam ile birlikte motorinin litre fiyatı yaklaşık olarak İstanbul’da 25, 02 liraya, Ankara’da 25, 13 liraya İzmir’de 25, 15 liraya yükselecek.

Benzinin litre fiyatı ise yaklaşık olarak İstanbul’da 20, 33 lira, Ankara’da 20, 46 lira ve İzmir’de 20, 45 lira seviyesinde bulunuyor.

Fiyatlar iller, ilçeler ve bayiler arasında her zamanki gibi farklılık gösterecek.

Peki an itibari ile benzin, lpg ve motorin kaç liraya satılmakta? İşte fiyat listesi…

 Motorine dev zam geliyor! Akaryakıtta fırtınalar kopmaya devam ediyor! Otomobil sahiplerinin cepleri yanacak


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön