02 / 05 / 2024

TOKİ'den yüzde 25 peşinat ve 36 ay taksitle satılık arsa fırsatı! 27 ilde resmen başlıyor! 

TOKİ'den yüzde 25 peşinat ve 36 ay taksitle satılık arsa fırsatı! 27 ilde resmen başlıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 27 ilde yer alan 349 arsayı satıyor. İstanbul, İzmir ve Ankara'daki arsaların da yer aldığı satışla ilgili bütün detaylar belli oldu. İşte ayrıntılar...



TOKİ'nin satışa sunduğu arsalar İstanbul, Adana, Çorum, Afyonkarahisar, Denizli, Aksaray, Amasya, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Kastamonu, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Şanlıurfa, Hakkari, İzmir, Kars, Kayseri, Kırıkkale, Kocaeli, Konya, Muğla, Samsun, Sivas ve Uşak illerinde bulunuyor.

Farklı özelliklere sahip arsaların toplam muhammen bedeli 6 milyar 38 milyon 251 bin 311 TL olarak açıklanırken, arsaların toplam 2 milyon 265 bin 980 metrekare büyüklüğe sahip.

TOKİ den yüzde 25 peşinat ve 36 ay taksitle satılık arsa fırsatı! 27 ilde resmen başlıyor! 

Yatırımcıların dört gözle beklediği arsa satışı,  29 Haziran Çarşamba 10.30 ve 30 Haziran Perşembe 10.30 saatlerinde iki ayrı oturum şeklinde Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul hizmet binasında yapılacak ve istekliler "www.emlakmuzayede.com.tr" adresi aracılığıyla tekliflerini sunacak. 

29 Haziran 2022'de İstanbul, Antalya,  Denizli, Balıkesir, Kocaeli, Aydın, Muğla, İzmir ve Uşak illerinde yer alan arsaların, 30 Haziran'da ise dana, Afyonkarahisar, Aksaray, Amasya, Ankara, Çorum, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Hakkari, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Konya, Samsun, Sivas ve Şanlıurfa illerinde bulunan arsaların satışı yapılacak. 

TOKİ den yüzde 25 peşinat ve 36 ay taksitle satılık arsa fırsatı! 27 ilde resmen başlıyor! 

TOKİ tarafından satışı yapılacak arsalar arasında Adana'da konut ve ticaret, Ankara Etimesgut'ta konut, özel sağlık tesisi, Diyarbakır'da konut, ticaret, özel sağlık tesisi alanları, Sincan'da konut, Antalya'da gelişme konut alanları da yer alıyor. İzmir'de satışa çıkarılan arsalar arasında da konut, ticaret, sanayi ve depolama alanının yanı sıra gemi söküm alanı ile akaryakıt istasyon alanları bulunuyor. 

Peki TOKİ tarafından satışa sunulan arsaların ödemeleri nasıl yapılacak? Arsa satışında taksit yapılıyor mu? İşte merak edilenler...


Geri Dön