28 / 04 / 2024

TOKİ'nin Elbistan'daki deprem konutları tamamlanma aşamasına geldi!

TOKİ'nin Elbistan'daki deprem konutları tamamlanma aşamasına geldi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) deprem bölgesinde, sıcak yuvalar hayata geçirmeye devam ediyor.



Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) deprem bölgesinde, sıcak yuvalar hayata geçirmeye devam ediyor.
 
Konu ile ilgili olarak aktarılan bilgilere göre Elbistan’da  TOKİ  tarafından temelleri atılan kalıcı deprem konutlarının inşası tamamlanma aşamasına geldi.
 
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından Elbistan’da tamamlanma aşamasına gelen deprem konutlarına ilişkin bir son dakika videosu paylaşıldı.
 
Paylaşılan bilgilere göre söz konusu video ile yapılan açıklamada ise şu ifadeler yer aldı:: “Kahramanmaraş Elbistan’daki deprem konutlarımız tamamlanma aşamasına geldi. Vatandaşlarımızı sağlam ve güvenli yuvalarına bir an önce kavuşturmak için gayretle çalışıyoruz.”

TOKİ nin Elbistan daki deprem konutları tamamlanma aşamasına geldi!

MALATYA YEŞİLYURT'TAKİ DEPREM KONUTLARI ARALIK AYINDA SAHİPLERİNE TESLİM EDİLECEK

Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinin vurmuş olduğu  Malatya'nın merkez Yeşilyurt ilçesi İkizce Mahallesi'nde yapım çalışmaları hız kesmeden devam eden 3. etaptaki 736 deprem konutunun, teslimleri bu yılın Aralık ayında gerçekleştirilecek.

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yeşilyurt Belediyesi tarafından konu ile ilgili olarak yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Mehmet Çınar, asrın felaketi olarak belirtilen 6 Şubat depremlerinden sonra depremzedeler için çalışmalarını sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşaatına başlanmış olan İkizce Mahallesi'nde bulunan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı konutlarının 3. etabında yer alan 736 konutluk şantiye alanında incelemeler gerçekleştirdi.

Pek çok kişinin gündeminde yer alan söz konusu konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre Mart ayında inşaat çalışmalarına başlanmış olan toplam 8 bin 799 deprem konutunun yer aldığı konutların üçüncü etabındaki binaların, depremzedelere teslim edilmesi için çalışmalar da hızlandı.

Yine söz konusu konu ile ilgili olarak paylaşılan bilgilere göre toplamda 736 konutun yer aldığı 3. etapta incelemeler gerçekleştiren Belediye Başkanı Mehmet Çınar, şantiye şefi ve inşaat mühendisleriyle toplantı gerçekleştirerek konutların son durumu hakkında bilgiler aldı.

Belediye Başkanı Mehmet Çınar yaptığı açıklamasında toplamda 736 konutun gerçekleştirilecek olan kura çekimiyle hak sahiplerine teslim edileceğini söyledi.

 

Bursa'da uçan çatı müstakil evin üstüne kondu! Görenler gözlerine inanamadı

Bu il ve ilçelerden ev alanlar köşeyi döndü! Konut yatırımında en çok değerlenen il ve ilçeler hangileri? 

Tapu sahipleri dikkat! Emlak vergisi 2. taksit ödemeleri yarın sonra sona eriyor! 


Geri Dön