27 / 04 / 2024

TOKİ'nin yüzde 20 indirim kampanyasına 4 bin 539 kişi başvurdu!

TOKİ'nin yüzde 20 indirim kampanyasına 4 bin 539 kişi başvurdu!

TOKİ tarafından borcunu peşin ödeyip tapusunu hemen almak isteyen vatandaşlar için her yıl yapılan indirim kampanyasına 4 bin 539 kişi başvurdu...



Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ)  tarafından borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri alıcılarına yönelik her yıl yapılan indirim kampanyasına 4 bin 539 kişi başvuru yaptı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre;  TOKİ  bu yıl borcunu peşin ödeyip tapusunu hemen almak isteyenler için yüzde 20 oranında imkanı sundu.

Murat Kurum, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, dar gelirli vatandaşlara yönelik konut projelerine ilişkin açıklamalar yaptı. 

TOKİ nin yüzde 20 indirim kampanyasına 4 bin 539 kişi başvurdu!

Dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapacak projeleri hız kesmeden sürdürdüklerini vurgulayan Kurum, dönüşüm projelerini yeni tip koronavirüs (Kovid- 19) salgını önlemleri çerçevesinde gerçekleştirdiklerini ifade etti.

TOKİ'nin yüzde 20 indirim kampanyasına ilişkin konuşan Kurum, "Vatandaşlarımızdan gelen yoğun talep üzerine TOKİ konut ve iş yerleri için başlattığımız yüzde 20 indirim kampanyasına 4 bin 539 kişi başvurdu. 247 milyon lira borç kapama işlemi gerçekleştirildi.‬ ‪Bu süreçte ödeme güçlüğü çeken vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

TOKİ'nin indirim kampanyasında başvurular 19 Haziran'a kadar devam edecek olup, borcun tamamını kapatamayacak vatandaşlar borç bakiyesinin yüzde 25’inden az olmamak koşuluyla yaptıkları peşin ödemelerde yüzde 20 indirim kampanyasından faydalanabilecek. 

TOKİ yüzde 20 indirim kampanyasına nasıl başvurulur?

TOKİ uygun fiyatlarla binlerce konutu satışa çıkardı!  

TOKİ'nin 9 ildeki 2 bin 788 konutu sahiplerini bulacak!


Geri Dön