07 / 05 / 2024

Toplu taşımaya yüzde 40 zam haberi daha! Öğrenci ve tam bilet fiyatları kaç para oldu

Toplu taşımaya yüzde 40 zam haberi daha! Öğrenci ve tam bilet fiyatları kaç para oldu

İstanbul'da toplu taşımaya gelen yüzde 40 oranında zamdan sonra öğrenci akbili ve aylık akbillerin fiyatı güncellendi. Öğrenci 109 liraya tam akbil ise 602 liraya çıktı. Zamların sıcağı geçmemişken bir zam haberi de Bolu'dan geldi. Bolu Belediyesi toplu taşımaya yüzde 40 zam yaptı.



BOLU BELEDİYESİ DE "ZAM" DEDİ FYATLAR YÜZDE 40 ARTTI

İstanbul Büyükşehir Beldiyesi'nin ardından Bolu Belediyesi de artan akaryakıt fiyatlarını gerekçe göstererek halk otobüsü bilet fiyatlarına yüzde 40 yaptı. Bolu’da tam bilet 7 TL, öğrenci bileti de 5 TL oldu.

Bolu Belediyesi Nisan ayı 2’nci Meclis toplantısı Belediye Meclis Salonu’nda Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın başkanlığında yapıldı. Oturumda, akaryakıt fiyatlarındaki artışa bağlı olarak toplu taşıma ücretlerine zam yapılması teklifi görüşülerek karara bağlandı.

Belediye Meclisi, Bolu Belediyesi halk otobüslerinde daha önce 5 TL olan tam biletin 7 TL, daha önce 3,75 TL olan öğrenci biletinin ise 5 TL olarak belirlenmesini kabul etti.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön