06 / 05 / 2024

Toprak Mahsulleri Ofisi'ne doğrudan ithalat yoluyla alım yetkisi verildi!

Toprak Mahsulleri Ofisi'ne doğrudan ithalat yoluyla alım yetkisi verildi!

Toprak Mahsulleri Ofisi protokolle yabancı kuruluşlardan doğrudan ürün alımı gerçekleştirebilecek.



Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü, yabancı devletlerin kendi mevzuatına göre devlet kurumu veya kuruluşu sayılanlardan ve yabancı devlet ortaklığı olan kuruluşlardan protokolle doğrudan ithalat yoluyla ürün alım yapacak.

Toprak Mahsulleri Ofisi ne doğrudan ithalat yoluyla alım yetkisi verildi!

TMO tarafından düzenlenen "Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğünün 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu'nun 3'üncü Maddesinin (aa) Bendi Kapsamında İthalat Yoluyla Yapacağı Tarımsal Ürün Alımları ile Buna İlişkin Hizmet Alımları İhalelerinde Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik" Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön