29 / 04 / 2024

Torry Burch Türkiye'deki ilk butik mağazasını Zorlu Center'da açtı!

Torry Burch Türkiye'deki ilk butik mağazasını Zorlu Center'da açtı!

Dünyada annesinin ismini verdiği “Reva” babetleriyle ünlenen tasarımcı Tory Burch, Türkiye’deki ilk butik açılışı için İstanbul’a geldi ve bir davete ev sahipliği yaptı. Burch, butiğini Zorlu Center'da açtı..



Tory Burch markasının  kurucusu ve Amerikalı tasarımcı Tory Burch, Türkiye’deki ilk butik açılışı için İstanbul’a geldi. Dünyada annesinin ismini verdiği “Reva” babetleriyle ünlenen tasarımcı, Zorlu Center’daki butikte özel bir davete ev sahipliği yaptı. Moda, medya ve cemiyet hayatının tanınmış isimlerinin bir araya geldiği davette konuklar, şampanya eşliğinde ünlü DJ Doğuş Çabakçor’un müzikleriyle eğlendi.


İstanbul şerefine  çanta tasarladı

Tüm dünyada bulunan diğer Tory Burch butikleri gibi geçen ay Zorlu Center’da açılan butik de markaya özgü mimariye sadık kalınarak tasarlandı. Ayrıca Tory Burch, İstanbul’daki butik açılışı şerefine özel doğu ve batıyı yorumladığı büyük el çantaları tasarladı. Sadece Zorlu Center’da satılacak çantalar, İznik çinilerinden ve mozaik sanatından ilham alan grafik baskı tekniğiyle oluşturuldu.


Milliyet Gazetesi Cadde eki


Geri Dön