30 / 04 / 2024

Torun Tower nerede?

Torun Tower nerede?

Firma: Torunlar GYO

Proje: Torun Towers

Torun Tower nerede sorusuna cevap olarak İstanbul Avrupa yakası Mecidiyeköy Esentepe deniliyor. Banka kredisi ile ofis sahibi olma imkanı sağlanan projede yer alan ofislerin satış sürecine devam ediliyor...



İnşaat alanı 15 bin metrekare olarak belirlenen Torun Tower, Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzasıyla yükseliyor. Torun Tower nerede sorusuna yanıt almak için haberimizi okumanız yeterli.


A sınıfı ofis projesi olarak yaşama geçirilen Torun Tower projesi, tek blok halinde yükseliyor. Torun Tower nerede sorusunun cevabı için haberimizi inceleyebilirsiniz.


Yatırım bedeli 400 milyon TL olan Mecidiyeköy Torun Tower, 66 bin metrekarelik ofis alanına sahip. Projede ofis sahibi olmak isteyenler anlaşmalı bankadan temin edilen banka kredisini kullanabiliyor.


Torun Tower nerede?


Ofislerin 350 metrekare ile 1,000 metrekare arasında değişen alanlara sahip olduğu Esentepe Torum Tower, 34 katlı tek bloktan meydana geliyor. Torun Tower nerede sorusuna İstanbul Avrupa yakası Mecidiyeköy Esentepe cevabı veriliyor.


Teslimlerin 2015 yılı içerisinde yapılması öngörülen Torun Tower nerede sorusuna detaylı yanıt almak için 0216 425 78 21 numaralı telefondan satış ofisini arayabilirsiniz.,


Telefon: 0216 425 78 21

Web Adresi: www.torunlargyo.com.tr

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön