01 / 05 / 2024

Torunlar GYO, 'Mall of İstanbul' rezidanslarının satışına başladı!

Torunlar GYO, 'Mall of İstanbul' rezidanslarının satışına başladı!

Torunlar GYO, rezidans, AVM, ofis ve otelden oluşan konsepti ile Türkiye'nin önemli bir karma projesi olmaya hazırlanan 'Mall of İstanbul' projesini başlattı. Projenin yaklaşık 141 bin metrekare arsa üzerinde 323 milyon Dolar yatırım ile hayata geçirilmes



Projenin mimari tasarımı Amerikalı Development Design Group tarafından yapılıyor. Mall of İstanbul'un, şehir içinde yeni bir şehir merkezi olması ve bölgenin sosyal, kültürel ve ekonomik dönüşümüne de öncülük etmesi hedefleniyor.

Mall of İstanbul projesinde toplam 1.200 rezidans daire yer alması öngörülüyor. Projenin satışa sunulan iki bloğunda stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere farklı büyüklükte rezidans daireler yer alıyor.

135 bin metrekare kiralanabilir alana sahip olacak şekilde tasarlanan AVM'de ise ulusal ve uluslararası önemli markaların yer alması beklenen 350 mağaza bulunacak. AVM içinde temalı eğlence parkı, snowpark, 18 salonlu sinema, temalı müze, dünya ve Türkiye'nin yöresel mutfaklarını bir araya getiren Gourmet Center, botanik park gibi farklı birçok alana da proje içerisinde yer veriliyor.
Projede ayrıca 28 bin metrekareofis ve 300 odalı beş yıldızlı bir otel de yer alacak.

http://www.mallofistanbul.com.tr/

http://www.torunlargyo.com.tr/

444 2 664

 


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

Geri Dön