27 / 04 / 2024

Toskana Orizzonte güncel fiyatlar!

Toskana Orizzonte güncel fiyatlar!

Firma: Emaar Türkiye-Arıkan Yapı

Proje: Toskana Orizzonte

İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece'de inşa edilen Toskana Orizzonte Villaları 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. İşte Toskana Orizzonte güncel fiyatlar...



Lansmana özel fırsatlar ile satışlarına devam eden  Toskana Orizzonte  güncel fiyatlar bilgisinden önce projenin özelliklerinden bahsedelim. Proje toplam 187 villa ve 16 mağazadan oluşuyor.


Büyükçekmece Toskana Orizzonte Konutları Toskana Vadisi'nin 3. fazı olarak yükseliyor. Banka kredisine uygun olan projede teslime kadar vade imkanı sunuluyor.


Toskana Orizzonte Büyükçekmece Villaları'nın ilk etabı bu yıl eylül ayında, 2. etabı ise 2016 yılı Haziran ayında teslim edilecek. Proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor.


Emaar Toskana Orizzonte'de yürüyüş ve jogging parkurlar, yarı olimpik kapalı ve açık yüzme havuzu, SPA ve güzellik merkezi, Sağlık Kulübü, kids gym, basketbol ve voleybol sahaları, squash ve padel kortları, açık tenis gibi sosyal donatı alanları mevcut.


Toskana Orizzonte Evleri lokasyon olarak TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre, Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre uzaklıkta bulunuyor. 


Toskana Orizzonte güncel fiyatlar!

Arıkan Yapı ve Emaar imzası taşıyan Toskana Orizzonte'de 180 metrekarelik villa fiyatı 625 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Proje 450 bin metrekare inşaat alanından meydana geliyor. 


Toskana Orizzonte satış ofisi iletişim

Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön