01 / 05 / 2024

Toskana Orizzonte satış ofisi telefon!

 Toskana Orizzonte satış ofisi telefon!

Firma: Emaar Türkiye-Arıkan Yapı

Proje: Toskana Orizzonte

1 milyon 68 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen proje İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece'de inşa ediliyor. Toskana Orizzonte satış ofisi telefon numarası 0 212 850 83 00 olarak belirlendi.



Toskana Vadisi'nin 3. fazı olarak yükselen projede lansmana özel fırsatlar ile satışlar devam ediyor. Banka kredisine uygun olan projede teslime kadar vade imkanı sunuluyor.


Villa tiplerinin 3 oda ile 7 oda arasında değişiklik göstererek dizayn edildiği proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor. Proje toplam 187 villa ve 16 mağazadan oluşuyor.


Ortak kullanım alanları arasında projede yürüyüş ve jogging parkurlar, yarı olimpik kapalı ve açık yüzme havuzu, SPA ve güzellik merkezi, Sağlık Kulübü, kids gym, basketbol ve voleybol sahaları, squash ve padel kortları, açık tenis gibi sosyal donatı alanları bulunuyor.


Lokasyon bilgisi kapsamında proje TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre, Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre uzaklıkta bulunuyor. 


Satış fiyatlarının 180 metrekarelik villa fiyatı 625 bin dolardan başlangıç gösterdiği proje toplam 450 bin metrekare inşaat alanından meydana geliyor. İlk etabınun bu yıl Eylül de teslim edileceği projede 2. etabın ise Haziran 2016 yılında yapılacak. 


Toskana Orizzonte satış ofisi telefon!

Telefon: 0 212 850 83 00


Toskana Orizzonte iletişim

Web: http://www.toskanavadisi.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön