28 / 04 / 2024

Toyota Camry 2023 fiyat listesi; 198 bin 200 TL'lik çılgınlık

Toyota Camry 2023 fiyat listesi; 198 bin 200 TL'lik çılgınlık

Toyota Camry 2023 fiyat listesi belli oldu. Peki 2023 model Toyota Camry ne kadar, kaç TL oldu? İşte Toyota Camry 2023 fiyat listesi...



Toyota'da 2023 Mayıs fiyat listesi belli oldu. Toyota sıfır km araç fiyatlarına Mayıs'ta bir kez daha zam yaptı. 2023 model Toyota Camry fiyatı tam 198 bin 200 TL  yükseldi. İşte detaylar...

Toyota Camry, Japon otomobil üreticisi Toyota tarafından 1982 yılından beri üretilen bir otomobil modelidir. Camry, orta sınıf bir sedan araç olarak tasarlanmıştır ve dünya genelinde popülerlik kazanmıştır. İşte Toyota Camry hakkında daha detaylı bilgiler:

Tasarım

Camry'nin tasarımı, yuvarlatılmış hatları, aerodinamik stili ve geniş ön panjuru ile tanınır. Model, her ne kadar temel tasarımı yıllar içinde değişse de, her yeni sürüm güncellenmiş özelliklerle birlikte daha modern bir görünüm sunar.

Toyota Camry 2023 fiyat listesi; 198 bin 200 TL lik çılgınlık

İç Tasarım

Camry'nin iç tasarımı, kullanışlılık ve konforu bir arada sunar. Koltuklar, sürücü ve yolcular için rahat bir oturuş sağlar ve kabin sessiz bir sürüş deneyimi sunar. Yüksek kaliteli malzemeler, yumuşak dokulu yüzeyler ve özellikle üst düzey modellerde sunulan deri döşeme, lüks bir hissiyat verir. Ayrıca, birçok teknolojik özellik de sunulur, örneğin, dokunmatik ekran, geri görüş kamerası ve akıllı telefon entegrasyonu.

Toyota Camry 2023 fiyat listesi; 198 bin 200 TL lik çılgınlık

Motor ve Performans

Camry, bir dizi farklı motor seçeneği sunar. Giriş seviyesindeki modeller, 2.5 litrelik bir dört silindirli motorla donatılmıştır ve 203 beygir güç üretir. Üst düzey modellerde, daha güçlü bir 3.5 litre V6 motor da sunulur ve 301 beygir gücü üretir. Her iki motor seçeneği de sekiz ileri otomatik şanzımanla birleştirilir. Ayrıca, Camry Hybrid modeli de mevcuttur, bu modelde 2.5 litrelik bir dört silindirli motor, elektrik motoru ve batarya kombinasyonu ile birlikte çalışır.

Güvenlik Özellikleri

Camry, birçok güvenlik özelliği ile donatılmıştır. Aktif güvenlik özellikleri arasında, şerit takip uyarıları, arka çapraz trafik uyarıları, kör nokta uyarıları ve otomatik frenleme gibi özellikler yer alır. Pasif güvenlik özellikleri arasında ise, ileri hava yastıkları, yan hava yastıkları ve diz hava yastıkları yer alır.

Peki 2023 model Toyota Camry ne kadar, kaç TL oldu? İşte Toyota Camry 2023 fiyat listesi...


Geri Dön