27 / 04 / 2024

Toyota Corolla 2022 ne kadar? İşte Toyota Corolla 2022 fiyat listesi!

Toyota Corolla 2022 ne kadar? İşte Toyota Corolla 2022 fiyat listesi!

Toyota Corolla ülkemizde çok kullanılan otomobil modellerinden biridir. Peki Toyota Corolla 2022 ne kadar?



TOYOTA COROLLA ÖZELLİKLERİ VE TOYOTA COROLLA 2022 FİYAT LİSTESİ!

Toyota Corolla; ülkemizde benzinli ve hibrit olmak üzere iki motor seçeneği ile satılmaktdır. Bu bağlamda 1.5 litre benzinli motorun 123 PS güç üretebiliyor ve 100 km’de 5.4 litre yakıt tüketimine sahiptir.

Hibrit olarak sürücüleri 1.8 litre hacimli 121 beygir güç üretebilen bir kapasiteli bir ünite karşılıyor. Bu ünitede, benzinli ve elektrikli motor kombine bu şekilde çalışıyor ve elektrikli motor dışarıdan şarj edilme özelliğine sahip olması ile kendi kendine şarj dolumu yapabiliyor. Elektrikli motorun 53 KW gücünde olduğunu ve 163 nm tork üretebiliyor. Aynı zamanda 100 km’de 3.8 litrelik tüketimi ile sınıfının en başarılı yakıt tüketim değerlerinden birini sürücülere sunmaktadır.

Donanım paketleri açısından bakıldığında da oldukça zengin bir kütüphanesi bulunan otomobil, tam olarak 9 farklı seçenek ile sürücülerin karşısına çıkıyor. Söz konusu paketlerin standart özellikleri ile birlikte sürücülere sunduğu özellikler ise şu şekildedir;

Hybrid Passion X-Pack

Akıllı Telefon Entegrasyonu yani Apple CarPlay& Android Auto yanı sıra Elektrikli açılabilir sunroof bunun yanında USB girişi bulunuyor. Ön Cama Yansıtmalı Renkli Gösterge Ekranı (Head Up Display).

Hybrid Flame X-Pack

Elektronik park freni, Kumaş ön kol dayama, 12V güç çıkışı, 4.2″ renkli TFT ekranı, Hybrid Flame, Akıllı Telefon Entegrasyonu yani Apple CarPlay& Android Auto yanında USB girişi, Adaptif Hız Sabitleme Sistemi (Tüm Hızlarda), Akıllı Şerit Takip Sistemi (LTA)

Hybrid Dream

Akıllı Telefon Entegrasyonu (Apple CarPlay& Android Auto), USB girişi, Yaya ve Bisikletli Algılama Özellikli Ön Çarpışma Önleyici Sistem ve Akıllı Şerit Takip Sistemi (LTA) yer almaktadır.

İşte Toyoto Corolla 2022 fiyat listesi...


Geri Dön