28 / 04 / 2024

Toyota Hilux, Aralık ayında kaça satılıyor? Toyota Hilux 29 Aralık 2022 fiyat listesi…

Toyota Hilux, Aralık ayında kaça satılıyor? Toyota Hilux 29 Aralık 2022 fiyat listesi…

Toyota’nın hem şehirde hem de arazide üstün performans gösteren karizmatik aracı Hilux’un Aralık ayı fiyatları açıklandı.. İşte Toyota Hilux 29 Aralık 2022 fiyat listesi…



Tüm arazilerde üstün performans sergileyen ve bu özeliğiyle akla gelen ilk araçlardan biri olan Toyota Hilux, güçlü motoru ve dayanıklı tasarımı ile 3 buçuk tona kadar çekme kapasitesine erişebiliyor.  Toyota Hilux’un Aktif Elektronik Çekiş Kontrol Sistemi ve arka diferansiyel kilidi zaten güçlü olan aracın daha da güçlenmesine neden oluyor.

Toyota Hilux, Aralık ayında kaça satılıyor? Toyota Hilux 29 Aralık 2022 fiyat listesi…

TASARIMI OLDUKÇA İLGİ GÖRÜYOR

Toyota Hilux’ın cesur ve karizmatik tasarımı onu rakiplerinden bir adım öne çıkaran özelliklerinden sadece bir tanesi. Hilux, güçlü ve dinamik görüntüsünü daha da dikkat çekici bir hale getiren yeni LED farları ve sağlam 18 inç alüminyum alaşımlı jantları ile tüm bakışları üzerinde topluyor.

Sınırları zorlamak isteyenler için Invincible versiyonu bütün istekleri yerine getiriyor. Hilux ile yolda kalmak diye bir şey literatürden kalkıyor.

İÇ KISIMDAKİ DETAYLAR HİLUX’U VAZGEÇİLMEZ YAPIYOR

Yeni Hilux, dayanıklı dış tasarımını konforlu iç mekanıyla birleştiriyor. Çift kabinli Invincible versiyonu, benzersiz konfor sunan siyah deri koltukları, kapı içlerinde bulunan şık ambiyans aydınlatmaları, ısıtmalı ön koltukları ve ısıtmalı direksiyonu ile Hilux, çıtayı ulaşılamaz bir yüksekliğe çıkarıyor.

Peki Toyota Hilux Türkiye’de kaç liradan satılıyor? Toyota Hilux’un fiyatı Aralık ayında ne kadar oldu ? İşte 29 Aralık 2022 Toyota Hilux güncel fiyat listesi…


Geri Dön