02 / 05 / 2024

Audi A5 Sportback'te şaşırtan fiyatlar! İşte 16 Kasım 2022 fiyat listesi

Audi A5 Sportback'te şaşırtan fiyatlar! İşte 16 Kasım 2022 fiyat listesi

Audi A5 Sportback Kasım ayında kaç TL oldu? İşte Audi A5 Sportback 16 Kasım 2022 fiyat listesi...



Geniş hava girişleri ve krom giydirmeler bu sportif beş kapılı aracın ön kısmına keskin görünümünü kazandırıyor. Yanlarda, orta ağırlıkta kapı eşikleri aracın sportifliğine vurgu yaparken, göze çarpan çamurluk davlumbazları da isteğe bağlı sunulan 20 inç alaşım jantlara dikkat çekiyor. Difüzördeki mat alüminyum gümüş renkte yatay şerit ve ikizkenar yamuk şeklindeki egzoz boruları, arka kısmın genişliğini etkileyici bir şekilde ön plana çıkarıyor. Buna ilave olarak; opsiyonel, Advanced ve S line donanım paketleri sayesinde Audi A5 Sportback'i özelleştirmek de mümkün.
 

Audi A5 Sportback'deki opsiyonel dinamik direksiyon sistemi, aracın direksiyon oranını ve direksiyon gücünü araç hızına göre hassas bir şekilde ayarlıyor. Audi drive select ve dinamik, konfor, otomatik, bireysel ve verimlilik modları ile sürüş tarzı istenildiği gibi ayarlanabiliyor.

Geniş iç mekanı sayesinde Audi A5 Sportback'in bagaj bölümü ve arka kısmı iş dışında ve aile ile birlikte geçirilen zamanlar için bol miktarda alan sunuyor. Genişlik hissi, iç mekandaki yatay tasarım öğeleri, kullanıcı dostu orta konsol, parlak siyah kapı rayı kaplamaları ve yüksek kaliteli malzemelerle görsel olarak vurgulanıyor. Son teknoloji bilgi-eğlence platformu ve standart ambiyans aydınlatma paketi plus Audi A5 Sportback'in iç mekanına ilerici zarafetini kazandırıyor.

Peki Audi A5 Sportback'in fiyatları ne kadar? İşte, Audi A5 Sportback'in 16 Kasım 2022 fiyat listesi…


Geri Dön