29 / 04 / 2024

TPF, Yerel Zincirler Buluşuyor 2014'e destek veren firmalarla buluştu!

TPF, Yerel Zincirler Buluşuyor 2014'e destek veren firmalarla buluştu!

Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF) yönetimi, 16-17 Nisan 2014 tarihlerinde, Haliç Kongre Merkezi'nde altıncısı gerçekleştirilen "Yerel Zincirler Buluşuyor 2014 Konferansı ve Fuarı"na destek veren firma temsilcileriyle bir araya geldi...



Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF) yönetimi, 16-17 Nisan 2014 tarihlerinde, Haliç Kongre Merkezi'nde altıncısı gerçekleştirilen "Yerel Zincirler Buluşuyor 2014 Konferansı ve Fuarı"na destek veren firma temsilcileriyle bir araya geldi.


TPF'den yapılan açıklamaya göre, toplantının açılış konuşmasını yapan Federasyon Başkanı Mustafa Altunbilek, Soma'da hayatını kaybeden işçilere Allah'tan rahmet, yaralanan işçilere acil şifalar diledi. 


TPF'nin kurulduğu yıldan bu yana üyeleri ile iş ortakları olan üreticilerin ve tedarikçilerin fikirlerine büyük değer verdiğini belirten Altunbilek, perakendeciler, üreticiler ve tedarikçiler olarak müşterilere değer sunmak adına bir bütün içerisinde çalıştıklarını dile getirdi.


Sektörün omurgası dağıtım kanalının sağlıklı işlemesi için bu kanaldaki tüm oyuncuların birlikte ve bilinçli bir işbirliği içerisinde olması gerektiğine işaret eden Altunbilek, şunları kaydetti:


"Bu zamana kadar 'birlikten güç doğar' sözünde olduğu gibi bizler sizlerle sizler de bizlerle büyük bir güç olduk. Yerel perakendeciler, üretici ve tedarikçilerimizle el ele vererek verimli başarılara imza attığımızı düşünüyor ve daha çok başarılara imza atacağımıza yürekten inanıyoruz. Yerel Zincirler Buluşuyor, dağıtım kanalının tüm oyuncularını bir araya getirmesinden dolayı çok önemli. Altı yıldır başarıyla gerçekleşen ve gelenekselleşen bu organizasyonun hepimizin ortak başarısı olduğunun altını çizmek istiyorum.


Yerel Zincirler Buluşuyor'un sürdürülebilirliği ve verimi için ortak akıl yürütülmesi gerekiyor. Sürdürülebilir bir başarı için gerçekleştirdiğimiz etkinliklerdeki eksiklikleri, farklı bakış açılarını masaya yatırabilmek adına bir araya geldik. Nasıl daha verimli ve etkili bir organizasyon yapıp geliştirebiliriz, bunları ortaya koyabilmek adına toplandık. Çizmiş olduğumuz üç yıllık vizyon çerçevesinde geçen yıl 'insan' temasını, bu yıl 'marka' temasını işledik, 2015 yılında da 'teknoloji' temasını işleyeceğiz."


Sektör temsilcileri de perakende sektöründe teknolojinin öneminin konuşulacağı "Yerel Zincirler Buluşuyor 2015" ile ilgili görüşlerini paylaştı. Toplantıda, gelecek senenin programında, perakende sektörünün hizmet kalitesinde fark yaratmak için rekabet aracı olarak teknoloji kullanımı, müşterilere yönelik teknolojik uygulamalar, yurtiçi ve yurtdışındaki başarı hikayeleri konularının ele alınabileceği önerileri de dile getirildi.


AA


Geri Dön