15 / 05 / 2024

tpf Yerel Zincirler Buluşuyor

tpf Yerel Zincirler Buluşuyor

Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF) yönetimi, 16-17 Nisan 2014 tarihlerinde, Haliç Kongre Merkezi'nde altıncısı gerçekleştirilen "Yerel Zincirler Buluşuyor 2014 Konferansı ve Fuarı"na destek veren firma temsilcileriyle bir araya geldi...

Kentsel dönüşümde özel sektör müteahhitleri göreve hazır! Peki yerel yönetimlerden ne bekleniyor?

Son dönemlerde gündemden düşmeyen kentsel dönüşüm için özel sektör müteahhitlerinin göreve hazır olduğu belirtildi. Peki yerel yönetimlerden kentsel dönüşümle ilgili olarak  ne bekleniyor?

İnşaat sektörü devlerinden 2024 yerel seçim değerlendirmesi! İhtiyaçlara cevap verecek yatırımlar bekliyoruz

30 Mart 2024 Yerel Seçimlerin ardından inşaat sektörü devlerinden açıklama geldi. İhtiyaçlara cevap verecek yatırımlar beklediklerini açıklayan uzman isimlerden önemli açıklamalar geldi.

Konut fırsatçıları yerel seçimleri bekliyor!

Konutta hem alıcılar hem de satıcılar kendine milat olarak merakla beklenen yerel seçimleri belirledi. Yerel seçimler sonrasında fiyatların ne kadar olacağını öngöremeyen alıcılar harekete geçerken, satıcılar da ilanlarını dondurma ve yerel seçimler sonrası zam yapmanın peşine düştü.

Vatandaşlar yerel seçim öncesi dolara hücum etti!

Merakla beklenen yerel seçimler öncesinde Merkez Bankası rezervleri azalırken vatandaşlar döviz talebindeki artışlar da oldukça dikkat çekti. Paylaşılan detaylara göre yurt içi yerleşiklerin yabancı para mevduatı geçen hafta 5,7 milyar dolar artış gösterdi.

Yerel zincir marketlerden Ramazan kampanyası: Hem fiyat sabitleme hem de indirim!

Yerel zincir marketlerden son dakika Ramazan kampanyası müjdesi geldi. Başlatılan kampanya kapsamında hem fiyat sabitleme hem de indirim kararı alındı. İşte kampanya ile ilgili detaylar...

Yerel yönetim uzmanından emlak vergisi kayıpları uyarısı!

Yerel Yönetimler Uzmanı Mehmet Zeki Fidandal yaptığı açıklamada, belediyeleri Organize Sanayi Bölgelerindeki emlak vergisi kayıpları ile ilgili uyardı. İşte Yerel Yönetimler Uzmanı Mehmet Zeki Fidandal'ın açıklamaları...

Konut krizinden kurtulamayan Çin'de emlak geliştiricisi holdinglere yerel yönetim desteği!

Emlak krizinin gündemden düşmediği Çin'de bir son dakika gelişmesi daha yaşandı. Çinli emlak geliştiricileri Sunac China ve CIFI Holdings'in projeleri yerel yönetim desteği almaya hak kazandı. İşte detaylar...

Sakarya için acil kentsel dönüşüm çağırısı! Yerel ve merkezi yönetimler bir araya gelerek hemen tedbir alınmalı!

İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Ahmet Uçak, yerel ve merkezi yönetimlerin bir arada çalışarak kentsel dönüşüm gibi atılması gereken adımların atılması ve bir an evvel tedbirlerin alınması gerektiğine vurgu yaptı. 

Ticaret Bakanı Bolat'ın indirim çağrısına yerel zincir marketlerden destek!

Ticaret Bakanı Bolat, dün zincir marketlere indirim çağrısında bulunmuştu. Bakanın çağrısına Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF) destek verdi. İşte detaylar...

Perakende sektöründe tehlike çanları! Yerel zincirler isyanda: “Böyle giderse kepenk kapatacağız”

Türkiye Perakendeciler Federasyonu Başkanı Ömer Düzgün, sektördeki tekelleşmeye dikkat çekerek acil önlem alınması çağrısında bulundu. Haksız rekabete karşı olduklarını söyleyen Düzgün, üç kuşaktır bu işi yapan yerel zincirlerin böyle giderse kepenk kapatmak zorunda kalacağını kaydetti.

Migros'tan deprem bölgesindeki yerel çiftçilere destek!

Migros, deprem bölgesindeki yaraları sarmak için çalışmalarını sürdürürken, Türkiye’nin toplam tarım arazilerinin yüzde 16’sına denk gelen birinci sınıf tarım arazilerinin bulunduğu bölgede depremden etkilenen yerel çiftçilere destek vereceğini açıkladı.

Vatandaşa bir indirim müjdesi de yerel marketlerden geldi! Hangi ürünlere zam yapılmayacak? Hemen bakın!

Ocak ayı ile birlikte fiyatları sabitleyen ya da birçok üründe indirim kampanyaları düzenleyen dev zincir marketlerin ardından yerel marketlerden de ‘zam yapmama’ kararı geldi! Peki yerel marketler hangi ürünlerde zam yapmama kararı aldı?

Artan konut fiyatlarına karşı yerel önlem çağrısı!

Son zamanlarda konut ve kiralarındaki artış hızla artıyor. Emlakçılar ise bu artışın yerel önlemlerle engellenebileceğini dile getirdi.

tpf Yerel Zincirler Buluşuyor Haberi

tpf Yerel Zincirler Buluşuyor

Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF) yönetimi, 16-17 Nisan 2014 tarihlerinde, Haliç Kongre Merkezi'nde altıncısı gerçekleştirilen "Yerel Zincirler Buluşuyor 2014 Konferansı ve Fuarı"na destek veren firma temsilcileriyle bir araya geldi.


TPF'den yapılan açıklamaya göre, toplantının açılış konuşmasını yapan Federasyon Başkanı Mustafa Altunbilek, Soma'da hayatını kaybeden işçilere Allah'tan rahmet, yaralanan işçilere acil şifalar diledi. 


TPF'nin kurulduğu yıldan bu yana üyeleri ile iş ortakları olan üreticilerin ve tedarikçilerin fikirlerine büyük değer verdiğini belirten Altunbilek, perakendeciler, üreticiler ve tedarikçiler olarak müşterilere değer sunmak adına bir bütün içerisinde çalıştıklarını dile getirdi.


Sektörün omurgası dağıtım kanalının sağlıklı işlemesi için bu kanaldaki tüm oyuncuların birlikte ve bilinçli bir işbirliği içerisinde olması gerektiğine işaret eden Altunbilek, şunları kaydetti:


"Bu zamana kadar 'birlikten güç doğar' sözünde olduğu gibi bizler sizlerle sizler de bizlerle...