05 / 05 / 2024

Trabzon Armada Residence'ın inşaatı başladı!

Trabzon Armada Residence'ın inşaatı başladı!

TRABZON'un ticari alanlar ve nitelikli konutlar bakımından son yıllarda cazibe merkezi haline gelen Yıldızlı'da Armada Residence'ın yapımına başlandı..



TRABZON'un ticari alanlar ve nitelikli konutlar bakımından son yıllarda cazibe merkezi haline gelen Yıldızlı'da Armada Residence'ın yapımına başlandı. Lider İnşaat, Lam İnşaat ve Gedikli İnşaat ortaklığı ile projelendirilen Armada Residence, farklı mimari özellikleriyle dikkat çekiyor. 


Armada Residence'ın farklı bir yaşam alanına sahip olduğunu belirten yetkililer, şöyle konuştu: "25 bin metrekarelik ve 5 bin metrekarelik iki imar adasına yerleşen ve her biri 12 katlı, 14 bloktan oluşan Armada Residence'ta, 1+1,2+1,3+1,4+1,5+1 tiplerinde daireler ile bahçe dubleksleri yer alıyor. Armada Residence çok kısa sürede tamamlanacak tünel ve yol çalışmaları ile şehir merkezine çok daha konforlu bir ulaşımla bağlanacak. Bununla birlikte Armada Residence, 2013 yılında yapımına başlanan Trabzonspor Akyazı Arena'ya ise sadece 5 dakika mesafede." Projede sosyal alanların da öne çıktığım belirten yetkililer, şu bilgileri verdi: "İçerisinde restoran, cafe, alışveriş merkezi, açık-kapalı yüzme havuzlan, fitness salonu, açık kapalı çocuk oyun alanları, hamam ve saunalar, çok amaçlı spor sahaları, evcil hayvan barınma alanlan, hobi bahçeleri, açık-kapalı otoparklar gibi oldukça yüksek standartlara sahip yaşam birimlerinin yer alıyor."


Hürriyet


Geri Dön