29 / 04 / 2024

Trabzon Pelitli kentsel dönüşüm projesi 2018'de tamamlanacak!

Trabzon Pelitli kentsel dönüşüm projesi 2018'de tamamlanacak!

TOKİ ile Ortahisar Belediyesi'nin ortaklaşa hayata geçirdiği Pelitli kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.



Milliyet Gazetesi'nin haberine göre,  TOKİ  ile Ortahisar Belediyesi'nin ortaklaşa hayata geçirdiği Pelitli kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, TOKİ ile ortaklaşa yürütülen Pelitli Kentsel Dönüşüm Projesi'ni yerinde inceledi.

 

Genç yaptığı incelemeler sonucunda bazı açıklamalarda bulundu, "Havalimanı çıkışında yer alan bu alanı çağdaş bir yapılaşmayla daha iyi bir yaşam alanı haline getirme adına yaptığımız bir projeydi. Burada 132 binanın kamulaştırması ve yıkılması epeyce zamanımızı aldı ama iyi ki almış bu zamanı." dedi.

 

2018 yılı içinde tamamlanması planlanan kentsel dönüşüm projesinde bir cami ve 41 iş yeri inşaatı hızla devam ediyor. 

 

Genç konuşmasına şu şekilde devam etti; "Bu iş merkezlerimizin yanında yeşil alan ve yaşam alanlarıyla güzel bir projeyi Trabzon'umuza kazandıracağız.Yapımcı firmamız, alt yükleniciler, belediyemiz ve TOKİ ile birlikte bu güzel projeyi hayata geçirmek için gayret ediyoruz. İnşallah belirtilen sürede tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Bittiğinde ticaret alanları, sosyal donatı ve yeşil alanlarıyla Pelitli'ye ve uluslararası havalimanına yakışır modern bir proje olacak."

 


Geri Dön