20 / 05 / 2024

Trabzon Şalpazarı'na kültür merkezi geliyor!

Trabzon Şalpazarı'na kültür merkezi geliyor!

Trabzon Şalpazarı İlçesi için büyük önem taşıyan Kültür Merkezi inşaatına ilk kazma vuruldu. Merkezin inşaatı 17 Temmuz'da başlayacak.



17 Temmuz’da temelinin atılacağı Trabzon Şalpazarı Kültür Merkezi'nin arsasında kazı çalışmaları başladı. Kültür Merkezinin arsası Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız tarafından  Şalpazarı Belediyesine  hibe edilmiş, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de projenin yapımını üstlenmişti. Selçuklu mimarisi özelliği bulunan ve ilçede ilk olma özelliğini taşıyan Şalpazarı Belediyesi Kültür Merkezi’nde birçok sosyal alan yer alacak. Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, “Bu projenin yapılmasında desteklerini esirgemeyen Şalpazarı’nın evladı Üsküdar Belediye Başkanımız Sayın Hilmi Türkmen'e teşekkür ediyoruz. Kültür merkezimizde toplantı ve spor salonu gibi vatandaşlarımızın yararlanabileceği birçok bölüm yer alacak” dedi. 



Taka



Haber Şalpazarı Gündem Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Şalpazarı Kültür Merkezi’nin İnşaatı Son Hız Devam Ediyor !Ana Sayfa » Kültür ve Sanat » Şalpazarı Kültür Merkezi’nin İnşaatı Son Hız Devam Ediyor !


Şalpazarı Belediyesi’nin öncülük ettiği Şalpazarı Kültür ve Gençlik Merkezi’nin inşaatı son hız devam ediyor. Belediye Başkanı Refik Kurukız bugün inşaat yerine giderek inşaat hakkında incelemelerde bullundu.


Kurukız yaptığı açıklamada “Yapılan Gençlik ve Kültür Merkezinin inşaati tüm hızıyla devam ediyor. İnşallah bu Kültür Merkezinin bitimi ile Şalpazarı’ndaki gençlerin ve öğrencilerin ihtiyaçlarının bir kısmını karşılamış olacağız. Yapılan Kültür Merkezi İnşaatını inşallah en kısa sürede bitirip hizmete açacağız.” dedi.


Kültür merkezinde Şalpazarı’nın en büyük kültürel ihtiyaçlarından toplantı salonu, konferans salonu, spor salonu yer alacak. Aynı zamanda öğrenciler ve araştırmacılar için kütüphane de bulunacak.


Şalpazarı Gündem


Geri Dön