06 / 05 / 2024

Trabzon Sürmene Devlet Hastanesi yeniden yaptırılacak!

Trabzon Sürmene Devlet Hastanesi yeniden yaptırılacak!

Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün, ilçede hayata geçirilen projeleri açıkladı. Üstün, "Sürmene Devlet Hastanesini yeniden yaptırmak için proje çalışmalarımız başladı. Voha'da yeni hastane yapıp eskisini TOKİ'ye vereceğiz. Hastaneyi de TOKİ'ye yaptıracağız" dedi.



SÜRMENE Belediye Başkanı Rahmi Üstün, ilçede hayata geçirilen projeleri açıkladı ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Üstün, "içişleri Bakanımız Süleyman Soylu'nun desteği ile birlikte Sürmene yatırımda ivme yakalamıştır, ilçemiz eğitim üssü olmaya devam edecek. 


Öğretmenevi projemizi bitirdik. 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde hizmetine sunacağız. Balıklı'da engelliler için anaokulu yaptırdık, Çamburnu'ndaki okulumuza ek olarak ana sınıfı yaptırdık. Kamera ve ışıklandırma sistemi kurduk, iş makinesi parkımızı geliştirdik. Soğuk hava deposu yaptırdık. Süt ve Et Kurumu'na kiraya verdik. Bakanımız Süleyman Soylu'nun desteğiyle Sürmene Hasan Tahsin Krali ilkokulu'nu da yıkıp yeniden yapacağız" dedi. Makine parkını güçlendirdiklerini de kaydeden Üstün,1 'Fen işlerine bir ekskavatör, bir kepçe, bir grayder, 2 adet kamyon, 2 adet çöp kamyonu, bir cenaze aracı, silindir, 17+1 hizmet minibüsü, bir adet zabıta araa satın aldık. Ayrıca Çevre Bakanlığımızdan bibe olarak çöp araa edindik" diye konuştu. Üstün, 20 kilometre de asfaltlama ve betonlama çalışması gerçekleştirdiklerini kaydetti, ilçeye yeni devlet hastanesi yapılacağını da müjdeleyen Üstün, "Sürmene Devlet Hastanesini yeniden yaptırmak için proje çalışmalarımız başladı. Voha'da yeni hastane yapıp eskisini TOKİ'ye vereceğiz. Hastaneyi de TOKİ'ye yaptıracağız'' ifadelerini kullandı. Yapılan diğer hizmetler hakkında Üstün, şunları kaydetti: "İlçeye İŞKUR Bölge Şube Müdürlüğü kurdurduk. Polis Moral Eğitim Merkezi yaptıracağız. Arsamız hazır. İçişleri Bakanımız Soylu'yla görüşüp onu da halledeceğiz. Çalışmalarımız hız kesmeden sürecek." 


Karadeniz'de İlk Haber


Geri Dön