19 / 05 / 2024

Trabzon Sürmene Devlet Hastanesi son durum

Trabzon Sürmene Devlet Hastanesi son durum

Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün, ilçede hayata geçirilen projeleri açıkladı. Üstün, "Sürmene Devlet Hastanesini yeniden yaptırmak için proje çalışmalarımız başladı. Voha'da yeni hastane yapıp eskisini TOKİ'ye vereceğiz. Hastaneyi de TOKİ'ye yaptıracağız" dedi.

Deprem bölgesinde yarı devlet destekli projeye başlanıyor! Evini kendin yap projesinde yarısını devlet hibe ediyor! 

Depremden etkilenen 11 ilin hızla kalkındırılması için proje çalışmaları devam ediyor. Vatandaşların evlerine, esnafların ise iş yerlerine hemen kavuşması için dönüşüm projeleri detayları belli oldu.  TOKİ rezerv alanı haricinde depremden zarar gören evlerin yerine konut yapılabilecek. 

TOKİ Trabzon Sürmene projesi yarın ihaleye çıkıyor! Tam 214 yeni konut için düğmeye basıldı!

TOKİ Trabzon Sürmene projesi yarın resmen ihaleye çıkıyor. Üzümlü Mahallesi'nde inşa edilecek olan tam 214 yeni konut için düğmeye basıldı.

Bakan Kurum açıkladı: Yarısı Bizden ev kampanyasında rekor başvuru yapıldı!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "İstanbul'da Yarısı Bizden Kampanyası" kapsamında güncel olarak 810 bin bağımsız bölüm için 190 bin başvuru aldıklarını açıkladı. İstanbul’da yer alan riskli yapıların restore edilmesine yönelik olan bu kampanyada maliyetlerin yarısını devlet

Çiftçilere müjde! Artık sulama ücretlerinin yarısını devlet karşılayacak!

Çiftçileri sevindiren yeni bir haber daha geldi. Devlet tarafından yayınlanan bilgi tüm çiftçilerin yüzünü güldürmeye yetti. Peki çiftçiler için yayınlanan bilgi ne oldu? 

İstanbullulara müjde üstüne müjde! Dönüşümde maliyetin yarısını devlet karşılayacak: Kira yardımı da 5 bin 250 TL oldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kentsel dönüşümde yeni bir seferberlik başlattıkların dikkat çekerek, maliyetin yarısının devlet tarafından, diğer yarısının hak sahipleri tarafından karşılanacağını duyurdu. 

Aile Bakanlığı ödemesi tamam ama bu da çok güzel! Aylık 5.137 TL nakit hesabınıza yatıyor

Aile Bakanlığı'ndan destek ödemesi alan çok sayıda vatandaş var. Vatandaşlar destek ödemelerinin yanı sıra devlet tarafından sağlanan diğer imkanları da merak ediyor. Devlet tarafından sağlanan çok güzel bir imkan daha var. İşte detaylar...

Aile Bakanlığı ödemelerinden sonra yeni destek paketi! Bu kadar ödeme yapılacak... PTT'den alacaksınız

Aile Bakanlığı ödemelerinin yanı sıra devlet başka alanlarda da vatandaşlara destek olmaya devam ediyor. Bu kapsamda 1200 TL ödeme yapılacak. İşte detaylar...

Özel okul ücretlerinde fahiş artış! Veliler isyan ediyor, okullara soruşturma!

Özel okullar, yüzde 65 olarak belirlenen zam oranını türlü yollarla aşmaya devam ediyor. Fahiş fiyatlara tepkili olan veliler ise artık bu rakamları ödeyemeyeceklerini söyleyerek devlet okulu seçeneğini masaya getirdi.

Şile Mert Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Şile Mert Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi bugün Şile'de 500 bin TL sermaye bedeli ile ÖZcan Sürmene tarafından kuruldu.

Vakıfbank, Halkbank, Ziraat vermiyor! Emekli promosyonu hiç değil! Ama aileler kesin almalı

Vatandaşların emekli promosyon yardımlarına kilitlendiği sırada devlet yardımlarıyla ilgili de önemli gelişmeler yaşanıyor. PTT üzerinden verilen devlet yardımlarının vatandaşlar tarafından alınması gerektiğinin altı çizildi.

Hemen kontrol edin! E-devlet'te birikmiş paranız olabilir! Görmedim, duymadım demeyin! Koşun bakın!

Birçok kişi bunu bilmiyor! Türkiye’nin dijital kapısı e-Devlet üzerinde paranız birikmiş olabilir. Hemen sorgulayarak paranızı alabilirsiniz. Birikmiş paranızı sistem üzerinden banka hesabınıza aktarabilirsiniz. İşte merak edilen ayrıntılar...

TOKİ Trabzon Sürmene 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Peşinat miktarı sadece yüzde 10!

TOKİ Sürmene 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Sürmene projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Trabzon Sürmene 2022 sosyal konut projesi...

Ziraat, Akbank, Garanti, İş Bankası boşverin! Devlet ödüyor, promosyon gibi bakın

Bankaların promosyonlarının yanı sıra devlet de dar gelirli vatandaşların yanında durmaya devam ediyor. Devlet tarafından dar gelirli vatandaşlara yönelik uygulamanın detayları paylaşıldı.

Trabzon Sürmene Devlet Hastanesi son durum Haberi

Trabzon Sürmene Devlet Hastanesi son durum

SÜRMENE Belediye Başkanı Rahmi Üstün, ilçede hayata geçirilen projeleri açıkladı ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Üstün, "içişleri Bakanımız Süleyman Soylu'nun desteği ile birlikte Sürmene yatırımda ivme yakalamıştır, ilçemiz eğitim üssü olmaya devam edecek. 


Öğretmenevi projemizi bitirdik. 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde hizmetine sunacağız. Balıklı'da engelliler için anaokulu yaptırdık, Çamburnu'ndaki okulumuza ek olarak ana sınıfı yaptırdık. Kamera ve ışıklandırma sistemi kurduk, iş makinesi parkımızı geliştirdik. Soğuk hava deposu yaptırdık. Süt ve Et Kurumu'na kiraya verdik. Bakanımız Süleyman Soylu'nun desteğiyle Sürmene Hasan Tahsin Krali ilkokulu'nu da yıkıp yeniden yapacağız" dedi. Makine parkını güçlendirdiklerini de kaydeden Üstün,1 'Fen işlerine bir ekskavatör, bir kepçe, bir grayder, 2 adet kamyon, 2 adet çöp kamyonu, bir cenaze aracı, silindir, 17+1 hizmet minibüsü, bir adet zabıta...