02 / 05 / 2024

Trakpark Premium'da son 1 villa! Teslimler Kasım'da!

Trakpark Premium'da son 1 villa! Teslimler Kasım'da!

Trakpark Premium projesi Çorlu Yenice'de yükseliyor. Projede satışta olan son 1 adet villa kaldı. İşte Trakpark Premium projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar... 



Trakpark Premium projesi Çorlu Yenice'de İsmet Yavuz Gayrimenkul İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Proje 2i'si havuzlu, 22'si havuzsuz olacak şekilde toplam 42 adet villa yer alıyor. 

Trakpark Premium projesinde satışta olan son 1 adet havuz villa kaldı. Projede teslimlerin Kasım ayında yapılması planlanıyor. 

Trakpark Premium da son 1 villa! Teslimler Kasım da!

16.5 dönüm büyüklüğe sahip alanda hayata geçirilen Trakpark Premium projesinde spor salonu ile kafeteryanın yer aldığı sosyal tesis alanına da yer veriliyor. 

Projenin inşaat tamamlanma seviyesi yüzde 60'a ulaştı. 

Trakpark Premium projesindeki son villanın arsa payı 432 metrekare. Villa, 1 kat bodrum, zemin ve 1 üst kat olacak şekilde 3 katlı tasarlandı. 95 metrekarelik alana sahip bodrum katta küçük bir oda, çamaşır odası ve 35 metrekarelik bir salon yer alıyor. 

Villanın zemin katında ise 110 metrekarelik bir oturum alanı bulunuyor. Bu katta salon ve mutfak yer alıyor. Bir üst katta ise üç adet yatak odası bulunuyor. Toplam alan 90 metrekare. 

Trakpark Premium da son 1 villa! Teslimler Kasım da!

Trakpark Premium projesindeki son villanın 2 araçlık otoparkı ve 5*9 metrelik bir havuzu bulunuyor. Ayrıca villada 125 metrekarelik bir seyir terası da mevcut. 

Terrapark Premium projesinde yer alan villanın fiyatı satış ofisinden öğrenilebiliyor. 

Web: https://trakparkpremium.com/

Tel: 0 282 644 44 44

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Sylvana İstanbul Villaları'nda büyük fırsat! Peşin ödemelere yüzde 40 indirim! Sylvana İstanbul nerede?

Avrupa Konutları Güneşli geliyor! Artaş'tan Güneşli'ye 1.312 konutluk yeni proje!


Geri Dön