30 / 07 / 2024

TRESMO'dan emlakçılar için online program!

TRESMO'dan emlakçılar için online program!

İzmit merkezli TRESMO firması tarafından geliştirilen online emlakçı programı, bugün satışa sunuluyor. Genel Müdür Bilgin, sistemin Türkiye’ye yayılacağını kaydetti



Merkezi İzmit’te bulunan Türkiye Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Organizasyonu (TRESMO), 4 yıldan bu yana alt yapı hazırlıklarını sürdürdüğü “online emlakçı programı”nı bugünden itibaren satışa sunuyor. Genel müdür Ünal Bilgin, TRESMO Çağdaş Fikirler Atölyesi tarafından üretilerek çalışmaları tamamlanan online emlakçı programını gazetemize anlattı. Bilgin, “TRESMO, 2006 yılında kuruldu. Firmamızı kurarken, ‘emlakçılığa bakış açısını değiştireceğiz’ dedik. Çünkü mesleğimiz piyasada maalesef kötü bir üne sahip. Bugüne kadar kaliteli hizmet vererek, beğeni kazandık” dedi.

 

BUGÜN SATIŞA ÇIKIYOR

2007 yılında yazılım uzmanı Emre Çeliksoy ile tanıştıklarını belirten Bilgin, tüm emlakçılara hitap eden bir yazılım programını üreterek satışını yapma fikrinin ilk o dönemde gündeme geldiğini anlattı. Bilgin, 2011 yılından bu yana alt yapı çalışmaları yapılan yazılımın tamamlandığını ve 1 Mayıs tarihi itibariyle www.tresmoakademi.com internet adresi üzerinden satışa sunulduğunu kaydetti. Genel müdür Ünal Bilgin, programın sürekli eklemelerle güncel tutulacağını ve kendisini yenileyeceğini söyledi.

 

NE KAZANDIRACAK?

TRESMO tarafından geliştirilen emlakçı yazılımının içeriğinde; doküman yönetimi, görev yönetimi, portföy yönetimi, satış ve pazarlama yönetimi, gayrimenkul pazarlama yönetimi ve eğitim modülleri yer alacak. TRESMO tarafından üretilen bilgi ve videoların sisteme yüklenmesiyle oluşturulan eğitim modülü, yeni video ve eğitim konularıyla sürekli güncel tutulacak. Kurumsallaşmayı sağlayacak video destekli eğitim görselleri de programa dahil olacak.

 

ÜYELİK SİSTEMİYLE SATIŞ

TRESMO Genel Müdürü Bilgin, ilk etapta üyelik sistemi üzerinden online satış yaptıklarını, yakın dönemde yüz yüze satışa da geçeceklerini kaydetti. Bilgin, üyelik ücretinin aylık 80 TL olduğunu belirterek, bir yıllık üyelikte yüzde 20, 6 aylık üyelikte ise yüzde 10 indirim uygulanacağını açıkladı. Bilgin, “Her emlakçı kendi firma ismiyle sistemi kullanabilecek. Bizim arayüz şablonlarımızı ücretsiz ya da kendi düşündüğü bir arayüzü cüzi bir ücret karşılığında edinebilecek” dedi.

 

MARKA ONAYLI

Genel müdür Bilgin, online emlakçı yazılımı sisteminin Doğu Marmara Kalkınma Ajansı ile ortak yürütülen bir proje olduğunu belirterek, şunları söyledi: “Temmuz 2014’te MARKA ile anlaştık ve projemizi tamamlayarak teslim ettik. 250 bin TL bütçeli bir proje sunmuştuk ama maliyetimiz 500 bin TL’ye kadar çıktı. 2015 hedefimiz 500 üye. 2016 hedefimiz 1000 üye, her yıl biner biner büyümeyi planlıyoruz. Daha sonra bölge ofisleri açarak sıcak satış yapacağız” diye konuştu.


Bizim Kocaeli



Geri Dön