30 / 07 / 2024

emlakçılar için online program

emlakçılar için online program

İzmit merkezli TRESMO firması tarafından geliştirilen online emlakçı programı, bugün satışa sunuluyor. Genel Müdür Bilgin, sistemin Türkiye’ye yayılacağını kaydetti

Yabancılar için 'ikamet yasağı' krize neden oldu! İnşaat ve emlak firmaları kapısına kilit vurdu!

Alanya'nın 4 büyük mahallesinde yabancılar için uygulanan 'ikamet yasağı' ekonomik ve sosyal krize neden olurken, birçok inşaat ve emlak firmaları kapısına kilit vurdu.

Van tekstil fabrikaları depremzede vatandaşlar için istihdam sağlıyor! 

Van Ticaret ve Sanayi Odası, depremzede vatandaşlar için istihdam ofisi açarak başvuranların kentteki fabrikalarda işe başlamalarını sağlıyor. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi riskli yapılar için düğmeye bastı! Kira düzenlemesi ve sıfır faizli kredi onaylandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi riskli yapılar için düğmeye bastı. Kira düzenlemesi ve sıfır faizli kredi meclis tarafından onaylandı. İşte ayrıntılar...

Prof. Dr. Cemalettin Dönmez'den depreme dayanıklı yapılar için 'Şili formülü' önerisi!

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE) İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cemalettin Dönmez yaptığı açıklamada depreme dayanıklı yapılar için perde duvar kullanımının önemine değindi. 

EYT'lilere şimdi de maaş şoku! Şanslı olanlar Nisan'da maaşını alacak! 2.2 milyon EYT’li maaşları için sırada...

Emeklilikte Yaşa Takılanların (EYT)  uzun zamandır beklediği yasa Meclis'ten resmen geçti. EYT'lilere şimdi de maaş şoku! Şanslı olanlar Nisan'da maaşını alacak! 2.2 milyon EYT’li maaşları için sırada...

Taksitlendirilen borçlar için devrim niteliğinde karar! Resmi Gazete’de yayımlandı! Her şey sil baştan değişiyor!

Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın Kahramanmaraş’ta yaşanan deprem sonrası vatandaşlara sağladığı kolaylıklara bir yenisi daha eklendi. Bu çerçevede taksitlendirilen borçlar için borcun yüzde 10 oranının ödenmeden "borcu yoktur" yazısı verilmeyeceği şartı 31 Temmuz tarihine kadar kaldırıldı.

Deprem bölgesinde yaşayanlar dikkat! BDDK’den kredi borçları için yeni karar!

Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından peş peşe alınan kararlara bir yenisi daha eklendi. Buna göre, deprem bölgesinde yaşayanların kredi borçları için BDDK tarafından bir kolaylık daha getirildi.

Şehir içindeki taşımacılık yapan dolmuşlar için yeni karar!

Cumhurbaşkanlığı Kararı ile, Türkiye genelinde faaliyet gösteren dolmuşlar için yeni bir dönem başlıyor. Buna göre şehir içinde yolcu taşıyan ve cirolarının tamamını elektronik ücret toplama ile ile elde eden dolmuş işletmeleri için yeni bir dönem başlıyor. İşte detaylar…

THY'den iç hat uçuşları için bilet kampanyası! 399 liradan başlayan fiyatlar! İşte kampanya detayları...

Türk Hava Yolları iç hat uçuşları için bir kampanya daha düzenledi. Kampanya kapsamında iç hatlarda yapılacak uçuşlarda 399 liradan başlayan avantajlı bilet uygulaması başlatıldı.

Gayrimenkul, yatırımcılar için en güvenli liman olma özelliğini koruyor!

Konut fiyatlarının reel olarak yıllık bazda yüzde 56,3 oranında arttığına değinen İTO Meclis üyesi ve Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, gayrimenkulün yatırımcılar için en güvenli liman olma özelliğini koruduğunu söyledi.

Google ve Renault arasında imzalar tamam! Elektrikli araçlar için anlaştılar

Google ve Renault Grubu, gelecekteki elektrikli araçlar için gelişmiş bir yazılım platformunu geliştirmek için anlaşma imzaladı.

İlk arabada ÖTV indirimi var mı? ÖTV indirimi 2022 hangi araçlar için geçerli? ÖTV indirimi kaç yılda bir yapılır?

ÖTV indiriminde son durum ne? İlk arabada ÖTV indirimi var mı? ÖTV indirimi 2022 hangi araçlar için geçerli? ÖTV indirimi kaç yılda bir yapılır? İşte sorulan soruların yanıtları!

Toyota ağır ticari araçlar için hidrojen motoru geliştirecek

Hibrit motor teknolojiisnde oldukça mesafe kaydeden Toyota, ağır ticar araçlar için hidrojen motor geliştirmek için düğmeye bastı. Geçen yıldan bu yana Japonya’da bazı yarış serilerinde kullanılan hidrojen motorlu Corolla, bu teknolojinin gelişimine öncülük edecek.

emlakçılar için online program Haberi

emlakçılar için online program

Merkezi İzmit’te bulunan Türkiye Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Organizasyonu (TRESMO), 4 yıldan bu yana alt yapı hazırlıklarını sürdürdüğü “online emlakçı programı”nı bugünden itibaren satışa sunuyor. Genel müdür Ünal Bilgin, TRESMO Çağdaş Fikirler Atölyesi tarafından üretilerek çalışmaları tamamlanan online emlakçı programını gazetemize anlattı. Bilgin, “TRESMO, 2006 yılında kuruldu. Firmamızı kurarken, ‘emlakçılığa bakış açısını değiştireceğiz’ dedik. Çünkü mesleğimiz piyasada maalesef kötü bir üne sahip. Bugüne kadar kaliteli hizmet vererek, beğeni kazandık” dedi.

BUGÜN SATIŞA ÇIKIYOR

2007 yılında yazılım uzmanı Emre Çeliksoy ile tanıştıklarını belirten Bilgin, tüm emlakçılara hitap eden bir yazılım programını üreterek satışını yapma fikrinin ilk o dönemde gündeme geldiğini anlattı. Bilgin, 2011 yılından bu yana alt yapı çalışmaları yapılan yazılımın tamamlandığını ve 1 Mayıs tarihi itibariyle www.tresmoakademi.com internet adresi üzerinden satışa...