28 / 04 / 2024

Trio Concept modüler mobilya üretim fabrikasını kurmaya hazırlanıyor!

Trio Concept modüler mobilya üretim fabrikasını kurmaya hazırlanıyor!

İnşaat sektörüne proje ve uygulama alanında hizmet veren Trio Concept modüler mobilya üretim fabrikasını kurmaya hazırlanıyor. Hedefinde küçük metrekareli dairelere geniş kullanım alanı sağlamak var...



İnşaat sektörüne proje ve uygulama alanında hizmet veren Trio Concept modüler mobilya üretim fabrikasını kurmaya hazırlanıyor. Mersin'de bu yıl içinde fabrika yatırımına başlayacak olan firmanın hedefinde küçük metrekareli dairelere geniş kullanım alanı sağlamak var İnşaat sektöründe 1970 yılından bu yana faaliyet gösterdiklerini ve geçen yıl kendi şirketlerini kurduklarını anlatan Trio Concept Genel Müdürü Orçun Ura], bir yapının belediye ruhsatı alımından, ev içi aksesuar satışına kadar olan tüm süreçleri takip edip, müteahhitlere anahtar teslim projeli işler yaptıklarım dile getirdi. Çalışmalarım 22 kişilik bir ekiple sürdürdüklerine dikkat çeken Ural, "Personelimizin 14'ü Türkiye'nin önemli üniversitelerinden mezun ve ulusal mimari yarışmalarda ödül alan tasarımcüardan oluşmakta. 

Güçlü bir mimar filosuna sahibiz. Bizim için hizmet kalitesi büyük önem taşıyor. Bu nedenle de ürün kalitesi kadar personel seçiminde de titiz davranıyoruz" dedi. 

Bölgenin pek çok marka projesinin mimari tasarımım gerçekleştirdiklerim kaydeden Ural, yurt geneline hizmet verdiklerini anlattı. Türkiye'de bu konseptte çalışan ender firmalar arasında yer aldıklarını vurgulayan Ural, şöyle devam etti: "Bir müteahhidin gelip projesini bize bırakması yeterli. Konut, işyeri, otel, fabrika ve üniversite projeleri dahil ihtiyaç duyulan tüm yapıların ruhsat alımı, statik, elektrik, mimari, ürün temini gibi a'dan z'ye gerekli her aşamasını biz çözüyoruz. Müteahhitlere özel mimari çözüm noktasında güçlü bir partner olarak hizmet veriyoruz. Bu sayede müteahhitler hem istenilen hizmeti farklı yerlerden almak için zaman kaybetmiyor, hem de maliyetleri düşürmüş oluyor." "8 milyon dolarlık yatırım planlıyoruz" Eylül ayında fabrika yatırımına başlayacaklarını düe getiren Orçun Ural, yaklaşık 8 milyon dolara mal olacak fabrikanın 10 bini kapalı toplam 25 bin metrekare alan üzerinde yer alacağını belirtti. Fabrika üretiminin robotik sistemler üzerinde inşa edileceğinden, en az 100 kişiye daha ek istihdam sağlayabileceklerini belirten Ural, Türkiye'nin yanı sıra Avrupa ve Ortadoğu pazarına da satış hedeflediklerini dile getirdi. Spesifik mobilyalar üzerine yatıran planladıklarını ve farklı bir üretim modeli düşünürken kendi ihtiyaçlarından da yola çıkarak hayatı kolaylaştıran modüler mobilyalar üretmeye karar verdiklerini ifade eden Ural, "Bu sistem özellikle küçük metrajlı daireleri rahatlatmak adına büyük önem taşıyor. Duvardan çıkan bazalar, modüler aksesuarlarla masa haline gelen sehpalar gibi farklı ürün konseptleri üzerinde duruyoruz." dedi. 

Trio Concept Genel Müdürü ORÇUN URAL: Lineadecor bayisiyiz Yaptığımız işlerin kalitesi bizim için çok önemli. Bu nedenle perakende satışlarımızda bayiliğini yapacağımız ürünleri de büyük bir titizlikle seçiyoruz. 30'un üzerinde sektörün önde gelen markalanılın satışını gerçekleştiriyoruz. Ancak asü lokomotif markamız bayiliğini yaptığımız Lineadecor. Bu marka özellikle Türkiye'deki hazır mutfak markaları arasında yüzde 60 gibi önemli bir pazar payına sahip. Biz de bu bağlamda mutfak ürünlerinde oldukça iddialıyız. Mersin'de 800 metrekarelik bir showroomda hizmet veriyoruz. Mevcut durumda Türkiye geneline de hizmet veriyoruz ancak önümüzdeki süreçte hedefimiz ihracata da başlamak. Geçmişte yurtdışına yönelik hizmetlerimiz oldu. Bu tecrübe ve kalitemizi başta yeniden yapılanmakta olan Ortadoğu ve sonrasında yurtdışına da taşımayı istiyoruz. 


Dünya Mersin'in Markaları


Geri Dön