30 / 04 / 2024

TTA Genel Müdürlüğü 33 ilde gayrimenkul satacak!

TTA Genel Müdürlüğü 33 ilde gayrimenkul satacak!

TTA, 33 ilde toplam 88 adet taşınmazını satmak üzere ihale açtı



Tütün, Tütün Mamulleri Tuz ve Alkol İşletmeleri A.Ş. Genel Müdürlüğü (TTA), 33 ilde toplam 88 adet taşınmazını satmak üzere ihale açtı.

Satışa ilişkin duyuru Resmi Gazetenin bugünkü sayısında yayımlandı.

Duyuruya göre ihaleler, kapalı teklif usulü ile 27-30 Nisan 2010 tarihleri arasında saat 10.00'den itibaren gerçekleştirilecek.

Anacak ihale komisyonunca gerekli görüldüğü takdirde ihaleler, pazarlık yada açık artırma usulü ile de sonuçlandırılabilecek.

İstekliler ihale konusu varlıkların birine teklif verebilecekleri gibi, ayrı ayrı olmak koşulu ile birden fazlası için de teklif verebilecekler.

Ancak bu teklifler birbirleri ile ilişkilendirilecek herhangi bir şartı içermeyecek.

Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları, ihale günü ihale saatine kadar Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Levazım ve Ticaret Müdürlüğüne verilecek.

Amasya, Artvin, Aydın, Ankara, Balıkesir, Batman, Bursa, Çanakkale, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Erzincan, Gaziantep, Hatay, İzmir, Kars, Kayseri, Kırklareli, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Muğla, Samsun, Siirt, Sinop, Şanlıurfa, Tokat, Trabzon, Tunceli, Yozgat ve Zonguldak'ta bulunan taşınmazların vasıfları şöyle:

"Tarla, tütün bakımevi, tütün imalathanesi, arsa, bahçeli ahşap bina, depo, depolu konut, tütün deposu, bekçi kulübesi, lojman, idari bina, trafo binası, sosyal tesis binaları ve arsaları, bahçeli mağaza"
TTA tarafından satışa çıkarılan taşınmazların en küçüğü Denizli Çardak'ta 45 metrekare 5 bin lira geçici teminatlı arsa, en büyük olanı ise Manisa merkez 2. bölgede bulunan 70 bin lira geçici teminatlı 129 bin 413 metrekare arsadan oluşmakta.
AA

İlgili haber

TTA Genel Müdürlüğü 88 gayrimenkul satacak

 


Geri Dön