29 / 04 / 2024

TÜGİAD Ankara üyeleri dernek binasındaki etkinlikle yaza veda etti!

TÜGİAD Ankara üyeleri dernek binasındaki etkinlikle yaza veda etti!

TÜGİAD Ankara üyeleri dernek binasındaki etkinlikle yaza veda etti. TRT Ankara Radyosu sanatçılarının da performans gösterdiği etkinliğe çok sayıda TÜGİAD üyesi ile diğer STK temsilcileri katıldı...



TÜGİAD  Ankara  Başkanı Barış Aydın, tatil nedeniyle genellikle bir araya gelemedikleri yaz aylarının ardından düzenledikleri bu parti sayesinde yeniden bir araya gelerek yorucu geçecek bir sezona “merhaba” dediklerini kaydetti.

TÜGİAD üyelerinin, bu zorlu süreci daha önce olduğu gibi birbirlerini destekleyerek geçireceğini bildiklerini, çünkü kendilerinin “birlikten kuvvet doğacağı ilkesini benimsediklerini” anlatan Barış Aydın, şunları söyledi:

“Bizler TÜGİAD üyeleri olarak yaklaşık 1,5 milyon kişiye iş ve aş kapısı açan Türk ekonomisinin baş aktörleriyiz. O yüzden bizim birlik ve beraberlik içerisinde başarılı olmamız, Türkiye’nin gelişmesine güç verip tetikleyici bir rol üstlenecektir.

Bizler Türkiye’nin gücüne inanıyor ve geleceğe umutla bakmaya devam ediyoruz. TÜGİAD her geçen gün daha etkin ve daha güçlü adımlarla siz değerli üyelerimizin seslerine tercüman oluyor.

Büyük bir aile olarak, soğuk geçecek kış günlerini birbirimizden güç alarak adeta aile sıcaklığıyla geride bırakacağız. Yaza veda partisi de bu hareketin başlangıcı olacaktır. Ümit ediyorum ki başarılı, karlı, ülkesine daha fazla katkı sunan kış sezonunu geride bırakıp, yeniden hep birlikte yaza merhaba diyeceğiz.”


Geri Dön