16 / 05 / 2024

ankara TÜGİAD

ankara TÜGİAD

TÜGİAD Ankara üyeleri dernek binasındaki etkinlikle yaza veda etti. TRT Ankara Radyosu sanatçılarının da performans gösterdiği etkinliğe çok sayıda TÜGİAD üyesi ile diğer STK temsilcileri katıldı...

SON DAKİKA: Motorine indirim geldi! İstanbul, Ankara, İzmir güncel benzin, motorin, LPG fiyatları kaç TL?

Sürücülerin dört gözle beklediği akaryakıt indirimi geldi. Peki İstanbul, Ankara, İzmir güncel benzin, motorin, LPG fiyatları kaç TL? İşte BP, Total, Opet, Shell, PO 31 Ekim 2023 fiyat listesi...

İlkokul mezunlarına müjde! İŞKUR hastanede çalışacak personel alacak! Hasta kabul-kayıt görevlisi, temizlik personeli...

İŞKUR, başta İstanbul, Ankara olmak üzere pek çok kentte hastanelerde görev alacak personel alımları yapacak. Müracaatlar, en az ilkokul mezunu ve 18-45 yaş aralığındaki kişilere açık olacak. Hasta karşılama, temizlik personeli, kabul-kayıt görevlisi gibi pek çok pozisyon için iş ilanları yayınlandı

Türk Lirası 1,5 yılın ardından en kötü gününü yaşadı! Dolar ise rekora doymuyor

Türk Lirası som 1,5 yılın ardından dün en kötü gününü yaşadı. Dolar/TL kurunda yüzde 7'yi aşan rekor yükseliş Türk Lirası'nın değerini düşürdü.

Ankara'da gıda enflasyonu yüzde 1.71 arttı!

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş), Ankara'da gıda enflasyonunun ocak ayında bir önceki aya kıyasla yüzde 1.71 arttığını açıkladı.

Mehmet Özhaseki: Ankara’ya güzel hizmetler yapacağız!

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, “25 arkadaşımızla kol kola girdik hizmet için huzurunuzdayız. Biraz benim ağabeyliğimle Ankara’ya güzel hizmetler yapacağız. Dersimize çalıştık” diye açıklama yaptı.

Zafer Yıldırım Yaşanabilir Ankara projesini anlattı!

TÜGİAD Ankara Şubesi hazırlamış olduğu ‘Dört Dörtlük Ankara’ projesinin tanıtımını yapıyor. TÜGİAD Ankara Başkanı Zafer Yıldırım, Yaşanabilir Ankara projesini anlatıyor.

Ankara gayrimenkul satışlarında başarıyı yakaladı!

TÜGİAD Ankara 10. Dönem Yönetim Kurulu ve Üyeleri, MÜSİAD Ankara’yı ziyaret etti. MÜSİAD Ankara Başkanı İlhan Erdal ev sahipliğinde düzenlenen ziyarette,  Ankara’nın inşaat sektöründeki başarısı konuşuldu. 

TOKİ Ankara Mamak Gülseren başvuruları başladı!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren projesinde standart 29 konut, T. Halk Bankası A.Ş. tüm Ankara şubeleri aracılığıyla teslimli açık satışa sunuluyor. TOKİ Ankara Mamak Gülseren başvuruları bugün başladı..

Mahall Ankara fiyatlar güncel!

Mahall Ankara Ankara Çankaya'da inşa ediliyor. Türkerler İnşaat imzasına sahip Mahall Ankara projesi 246 rezidans daireden meydana geliyor. İşte Mahall Ankara fiyatlar güncel..

Türker Naslı: Türkiye'de yatırımın önü açılacak!

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ankara Şubesi Başkanı Türker Naslı, bugüne kadar Türkiye’de yatırımın, üretimin önünün açılmasına yönelik kapsamlı reformların hayata geçirilmesi gereğini hep ifade ettiklerini hatırlattı.

Ankara Nevin Gökçek Kursu'nun yeni binasının temeli atıldı!

Ankara Nevin Gökçek Hafızlık Kursu'nun yeni binası için temel atma töreni yapıldı. Program hoca Mustafa Acar tarafından yapılan duanın ardından sona erdi.

Alt gelir TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 1. ve 2. Etap!

Alt gelir TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 1. ve 2. Etap başvuru dönemi devam ediyor. Toplamda 355 adet konutun alt gelirliler için satışa çıkarılan projede fiyatlar 67 bin 773 TL'den başlıyor.

2016 TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi başvuruları!

2016 TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi başvuruları devam ediyor. Ödemelere göre 180 aya varan vade sağlanan projede daire fiyatları 181 bin 433 TL 'den başlıyor.

ankara TÜGİAD Haberi

ankara TÜGİAD

TÜGİAD Ankara Başkanı Barış Aydın, tatil nedeniyle genellikle bir araya gelemedikleri yaz aylarının ardından düzenledikleri bu parti sayesinde yeniden bir araya gelerek yorucu geçecek bir sezona “merhaba” dediklerini kaydetti.

TÜGİAD üyelerinin, bu zorlu süreci daha önce olduğu gibi birbirlerini destekleyerek geçireceğini bildiklerini, çünkü kendilerinin “birlikten kuvvet doğacağı ilkesini benimsediklerini” anlatan Barış Aydın, şunları söyledi:

“Bizler TÜGİAD üyeleri olarak yaklaşık 1,5 milyon kişiye iş ve aş kapısı açan Türk ekonomisinin baş aktörleriyiz. O yüzden bizim birlik ve beraberlik içerisinde başarılı...