02 / 05 / 2024

Tulip Gayrimenkul, Kuveyt Uluslararası Emlak Fuarı'nda

Tulip Gayrimenkul, Kuveyt Uluslararası Emlak Fuarı'nda

İlki 2008 yılında düzenlenen ve büyük ilgi gören Kuveyt Uluslararası Emlak Fuarı'nın ikincisi bu yıl 09 – 13 Kasım tarihleri arasında gerçekleşiyor



Arap ve Avrupa ülkelerinden uluslararası firmaların katıldığı fuarda Tulip Gayrimenkul de yer alıyor. Tulip Gayrimenkul fuarda, Türkiye'nin ilk Bio-İklimsel projeleri olan Tulip Turkuaz ve Tulip Towers'ı tanıtıyor.

Kuveytli emlak yatırımcıları tarafından, bölgedeki sektörü geliştirmek ve dünya emlak pazarındaki fırsatları değerlendirmek amacıyla ilk kez geçtiğimiz yıl düzenlenen fuar, bu yıl birçok uluslararası firmayı ve yatırımcıyı bir araya getiriyor. Türkiye dışında Abu Dabi, Tahran ve St. Petersburg'da da konut projeleri geliştirmek için çalışmalar yürüten Tulip Gayrimenkul, bu yıl ilk defa Tulip Turkuaz&Tower projesi ile Kuveyt Uluslararası Emlak Fuarı'nda yer alıyor.

Yabancı sermayeli gayrimenkul geliştirme şirketi olarak 2006 yılında temelleri atılan Tulip Gayrimenkul'ün İcra Kurulu Başkanı Burak Erten fuar ile ilgili olarak, “Güçlü ortaklık yapımızla, Türkiye dışında komşu ülkelerde de projeler geliştirmeyi hedefliyoruz ve bununla ilgili çalışmalarımıza başladık. Bu nedenle, büyük Arap ve uluslararası firmaların yer aldığı bu fuar bizim için önemli bir fırsat olacaktır. Bir yandan Tulip Gayrimenkul'ü ve sürdürdüğümüz projeleri tanıtma olanağı bulacağız, bir yandan da birçok yatırımcı firma ile iletişime geçme şansı yakalayacağız” dedi. 

Global krizin emlak sektöründe yarattığı olumsuz etkilerin giderek dağılmakta olduğunu ve bir hareketlenme yaşadıklarını dile getiren Erten, Kuveyt Emlak Fuarı'nın dünya emlak sektörünün 2010 yılıyla ilgili fikir vermesi açısından da önemli olacağını belirtti.


Geri Dön