27 / 04 / 2024

Tulip Rose Twin Maltepe'de 750 bin TL'ye!

Tulip Rose Twin Maltepe'de 750 bin TL'ye!

Firma: Çavuşoğlu İnşaat, Aksesuar İnşaat ve Askar

Proje: Tulip Rose Twin

Tulip Rose Twin projesi Çavuşoğlu İnşaat, Aksesuar İnşaat ve Askar tarafından İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçiriliyor. 2 blok şeklinde tasarlanan projede toplam 110 daire bulunuyor.



İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa edilen  Tulip Rose Twin  projesi Aksesuar İnşaat, Çavuşoğlu İnşaat ve Askar imzası taşıyor. 4 bin 700 metrekare alana sahip olan proje 2 blok olarak tasarlandı. 


Toplam 110 adet daireden meydana gelen Tulip Rose Twin Maltepe'de 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. 


Projede 3+1 daire alanları 146 metrekareden 164 metrekareye kadar, 4+1 daire tipleri ise 173 metrekareden 200 metrekareye kadar ulaşıyor. 


Maltepe Tulip Rose'ta betonarme inşaatı bitmiş durumda. Daire fiyatlarının 750 bin TL'den başladığı projede teslimlerin 12 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor. 


Projenin sosyal alanları içerisinde fitness salonu, mescit, sauna, spa, oyun salonu ve havuz mevcut.


Tulip Rose Twin E5’in hemen yanında, Maltepe sahil yolu, TEM ve diğer bağlantı yollarına çok yakın bir konumda bulunuyor. Proje Havaalanı, deniz otobüsü ve metro gibi alternatif ulaşım imkanlarına sahip.


Tulip Rose Twin Maltepe de 750 bin TL ye!



Tulip Rose Twin Maltepe de 750 bin TL ye!



Tulip Rose Twin Maltepe de 750 bin TL ye!



Tulip Rose Twin Maltepe de 750 bin TL ye!



Tulip Rose Twin satış ofisi

Zümrütevler MH. Mercan Sk. No:10 Maltepe / İSTANBUL

Telefon: 0216 671 10 16

Web adresi: www.tuliprose.com


Filiz SERT/Emlakkulisi.com




Haber Vahdet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Çavuşoğlu İnşaat'ın Maltepe'de gerçekleştirdiği Tulip&Rose projesi, İslami hassasiyetleri yüksek ve inançları doğrultusunda yaşamak isteyenlere hitap eden farklı bir hayat alternatifi... 2 bloktan yer alan toplam 109 daire; 2+1,3+1 ve 4+1 seçeneklerinden oluşuyor. E5'in hemen yanında, Sahil Yoluna, TEM'e ve diğer bağlantı yollanna çok yakın olan proje; havalimanı, deniz otobüsü ve metro gibi ulaşım alternatifleriyle de avantajlı bir lokasyona sahip... İslami estetiğe göre dizayn edilen Tulip&Rose, Adalar manzaralı olacak. 


Vahdet



projeye sor



Geri Dön