11 / 05 / 2024

Tunç Şatıroğlu'nun Açıklamasıyla Büyük Servet Vaat Eden O Yer: Ev Sahiplerine Müjde mi?

Tunç Şatıroğlu'nun Açıklamasıyla Büyük Servet Vaat Eden O Yer: Ev Sahiplerine Müjde mi?

Burada evi olanlar çok şanslı çünkü oldukça değerli yerler. Ünlü ekonomist açıklama yaptı ve evi olanlara büyük müjde verdi. Ekonomist Tunç Şatıroğlu o yer hakkında açıklama yaparak gayrimenkul konusunda önemli tavsiyeler verdi. İşte ev sahiplerine büyük servet vadeden o yer…



 Tunç Şatıroğlu nun Açıklamasıyla Büyük Servet Vaat Eden O Yer: Ev Sahiplerine Müjde mi?

Konut fiyatlarında son durum ne, düşecek mi?

Ekonomist Tunç Şatıroğlu bu açıklamaları yaparken diğer yandan da profesyonel emlak danışmanı da farklı açıklamaları yaptı. Profesyonel emlak danışmanı Vural Yayan, ise artış gösteren fiyatların düşmeyeceğine inanıyor. Yayan, insanların evlerini satma nedenini, binalarını deprem riskine karşı restore etmek istemelerinden kaynaklandığını ifade etti.

Yayan bunu ifade ederken insanların yeni bir ev yapacak kadar maddi durumlarının olmadığını da dile getirdi. Bu noktada insanların evlerini düşük fiyata satma gibi bir durumun olmayacağını belirtti. Tüm bu cümlelerin ardından daire kiralama fiyatlarının kolay bir şekilde düşmeyeceği sonucuna vardı.  Ayrıca gayrimenkul uzmanı, mevcut konut piyasasındaki durgunluğu da değindi. Bunun nedeni olarak da devlet bankalarının vatandaşlara yeteri kadar kredi sağlamaması olduğunu vurguladı.

Bakan Tunç’tan son dakika kira açıklaması: Kira artışları yüzde 25’i geçemez!

Noterliklerde gayrimenkul satışı uygulaması başladı: Adalet Bakanı Tunç ilk tapuyu verdi!

Ekonomist Tunç Şatıroğlu’ndan bayram sonrası dolar tahmini! Hemen buraya bakın, sonra pişman olmayın!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön