11 / 05 / 2024

Tüp Fiyatlarına Zam Geldi: Aygaz, İpragaz ve Bizim Gaz'da Yeni Fiyatlar! Güncel Fiyatlar Ne Kadar?

Tüp Fiyatlarına Zam Geldi: Aygaz, İpragaz ve Bizim Gaz'da Yeni Fiyatlar! Güncel Fiyatlar Ne Kadar?

Her ürün zamlanırken tüp fiyatları da artmaya başladı. Mutfakta pek çok kişinin kullandığı tüplerde yeni fiyatlar bayiler tarafından paylaşıldı. Tüpe gelen zamlar özellikle de ev sahiplerini etkileyecek. İşte birçok konut ve iş yerlerinde kullanılan tüp ürünlerinin güncel fiyatları....



Tüp Fiyatlarına Zam Geldi: Aygaz, İpragaz ve Bizim Gaz da Yeni Fiyatlar! Güncel Fiyatlar Ne Kadar?

İpragaz güncel tüp fiyatları

Sıklıkla tercih edilen İpragaz markası, yeni fiyatları güncelleyerek paylaştı. Paylaşılan bilgiler doğrultusunda İpragaz 2 kg gri piknik tüpü 75 TL ve İpragaz 12 kg ev tüpü 375 TL oldu. İpragaz 24 kg ticari tüp 757 TL olurken İpragaz 45 kg sanayi tüpü 1.407 TL oldu. İpragaz 45 kg propan tüp ise 1.493 TL ile satışa sunuldu.

Bizim gaz güncel tüp ürünleri fiyatları 

Bizim Gaz 2 kg gri piknik tüpü 75 TL, Bizim Gaz 12 kg ev tüpü 375 TL ve Bizim Gaz 24 kg ticari tüp 757,00 TL oldu. Diğer ürünlerden olan Bizim Gaz 45 kg sanayi tüpü 1.407 TL ve Bizim Gaz 45 kg propan tüp 1.493 TL olarak belirlendi. 

Mutfak tüpüne dev zam geldi! Büyük tüp bir rekor daha kırdı! Aygaz, İpragaz, Bizimgaz 14 Haziran 2023 fiyat listesi!

Ocaklar daha da kısılacak! Tüp fiyatlarına zam

Tüp fiyatları zam yağmuruna tutuldu! Tüpe yeni zam mı geldi? Mutfak tüpü ne kadar oldu?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön