15 / 05 / 2024

Tüp kullananların dikkatine! Aygaz bu şartı yerine getirene 240 TL iade ediyor!

Tüp kullananların dikkatine! Aygaz bu şartı yerine getirene 240 TL iade ediyor!

Aygaz, tüp kullanıcılarına müjdeli haberi duyurdu. Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre, belirli şartları sağlayan tüp kullanıcılarına 240 TL iade yapılacak.



 Tüp kullananların dikkatine! Aygaz bu şartı yerine getirene 240 TL iade ediyor!

Depozito ücretleri güncellendi

Önde gelen firmalarından olan aygaz tüp depozitosuyla ilgili önemli bir açıklama yaptı. Resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada, Aygaz Maksi tüpün boş depozito fiyatının 240 TL olduğu duyuruldu.

Aygaz, boş ev tüpü satın alan müşterilerden depozito bedelini teslimat sırasında ayrıca talep edeceğini duyurdu. Ancak, ilk defa ev tüpü satın alan müşteriler, boş tüpü teslim almadan önce depozito bedelini ödemek zorunda değiller.

Son zamanlarda yapılan güncellemelerle birlikte büyük mutfak tüpleri için depozito ücretleri 240 TL olarak belirlendi. Küçük tüpler için ise ödenecek depozito ücreti 120 TL olarak uygulanacak.

Tüp zamları durdurak bilmiyor! İşte tüp markalarının güncel fiyat listesi!

Tüp fiyatları rekora koşuyor! Fiyatları duyan vatandaşlar isyan etti! Kötü haberler ardı ardına geldi!

Tüp fiyatları cep yakmaya devam ediyor! İşte 15 Mart güncel tüp fiyatları


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön