30 / 04 / 2024

Tüpe yüzde 149 zam geldi! Mutfak tüpünün fiyatı...

Tüpe yüzde 149 zam geldi! Mutfak tüpünün fiyatı...

LPG fiyatlarında arka arkaya yaşanan olağanüstü artışlar, tüp fiyatlarını da etkiledi. Peki mutfak tüpünün fiyatı ne kadar oldu? İşte mutfak tüpü fiyat listesi 6 Nisan 2022...



LPG fiyatlarında yaşanan olağanüstü artış, tüp fiyatlarını etkiledi. Vatandaşlara şimdi de tüp zammı haberi geldi. Türkiye İstatistik Kurumu'nun yayımladığı enflasyon verilerine göre otogaz dolum fiyatlarına bir yılda tam tamına yüzde 192.82 zam gelmiş oldu. 

Cumhuriyet'ten Bora Erdin'in haberine göre, son zamanlarda sık sık gündeme gelen LPG’de bugün itibariyle uygulanmaya başlanan toplam 63 kuruşluk zamdan sonra, evde kullanılan 12 kilogramlık mutfak tüpüne de yeni bir zam geldi.

Tüpe yüzde 149 zam geldi! Mutfak tüpünün fiyatı...

Açıklanan fiyat bilgilerine göre, geçtiğimiz ay 281 TL olan büyük tüpe 11 Mart 2022 tarihinde yeniden zam gelmiş ve büyük tüpün fiyatı 301 TL şeklinde açıklanmıştı. Konu ile ilgili olarak aktarılana deylara göre, tüp fiyatına 15 liralık bir daha zam geldi. Mega kent İstanbul’da büyük tüpün fiyatı 316 TL'ye ulaşırken, 4 Nisan 2021 tarihinde 127 lira olan büyük tüpe bir senede gelen zam da yüzde 149’u aşmış oldu.

Peki tüp fiyatları 10 yıl önce ne kadardı? İşte merak edilen o rakamlar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön