05 / 05 / 2024

Türk kripto parası dünya piyasasına giriyor!

Türk kripto parası dünya piyasasına giriyor!

Tamamen yerli yazılımcılar tarafından üretilen Türk kripto para birimi ABG coin’in yüzde 60’ıDubai’nin kurucu ailelerinden El Maktum ailesinin sahibi olduğu Centurion & Co Dubai – UAE satıldı. Şirketi Türk coinin dünya piyasasına sunmaya hazırlanıyor.



Coingencko'da yer alan son verilere göre piyasalar yaklaşık yüzde 5.6 yükselerek yeniden 1 trilyon doların üzerine çıktı.

Sabah saatleri itibariyle Bitcoin ise yüzde 8 değer kazandı. BTC'nin fiyatı 20 bin 210 dolara çıkarken piyasa üzerindeki hakimiyeti ise yüzde 38.24 olarak kaydedildi.

Ayrıca Ethereum da BTC'yle benzer bir grafik eğrisi çizdi. ETH'nin fiyatı yüzde 7.7 yükselerek bin 386 doları aştı. 

Son bir haftanın en çok kazandıran kripto paralarından biri olan Ripple ise yükselmeye devam ediyor. XRP'nin fiyatı yüzde 2 artarak 47.9 sentin üzerine çıktı.

Dogecoin de son 24 saatte yükseliş gösterdi. DOGE'un fiyatı yüzde 3.6 artarak 6.2 sent oldu. 

Chelsea'yi alamayan Türk iş insanından yeni bomba!

 ‘Yemek bedeli vergi istisnası’ ne demek? İşte detaylar...

İhtiyaç kredisi için başvuru şartları neler?

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön