27 / 04 / 2024

Türk Telekom'dan zam şoku! İnternete 200 lira zam mı geldi? Türk Telekom internet kullanıcıları hemen baksın!

Türk Telekom'dan zam şoku! İnternete 200 lira zam mı geldi? Türk Telekom internet kullanıcıları hemen baksın!

Milyonlarca kullanıcıya sahip olan Türk Telekom ile ilgili zam konusu gündeme düştü. Türk Telekom internete zam geldiği belirtilirken vatandaşlar ''Türk Telekom internete zam mı geldi?'' sorusunu araştırıyor. İşte detaylar...



Çağımızın vageçilmez ihtiyaçlarından biri olan internet hemen hemen herkesin evinde bulunuyor. Vatandaşlar günümüz şartlarında uygun tarifelerde internet paketleri kullanmaya çalışırken, Türk Telekojm ile ilgili zam konusu gündeme geldi. Türk Telekom kullanıcıları son günlerde ''Türk Telekom internete zam mı geldi? Türk Telekom internete zam mı yaptı?'' soruları merak ediliyor. Gözler Türk Telekom'a çevrilirken, Türk Telekom, internet tarifelerinin fiyatlarında güncelleme yaptığını açıkladı.

Türk Telekom dan zam şoku! İnternete 200 lira zam mı geldi? Türk Telekom internet kullanıcıları hemen baksın!

TÜRK TELEKOM'DAN ZAM AÇIKLAMASI!

Yapılan açıklamada bireysel ve kurumsal internet ücretlerine 200 liraya kadar zam gözlerden kaçmadı. Zam ücretleri 1 Ekim 2023 tarihinden itibaren geçerli olacak.

Türk Telekom, bireysel internet tarifelerinde, Alo dakika paketlerinde, Statik IP liste fiyatı ve devir, hat dondurma, hat kapama gibi tek seferlik işlem ücretlerinde artışa gitti.

Diğer yandan gerçekleştirilen zam, taahhüdü bulunan abonelikleri kapsamayacak. Yapılan açıklama şu şekilde; ''​​​​​1 Ekim 2023 tarihinden itibaren; Evde/İşte İnternet tarifelerinin liste fiyatı, Yalın/Alo erişim liste fiyatı ve Alo dakika paketlerinin liste fiyatı, Statik IP liste fiyatı ve Tek Seferlik İşlem ücretlerinde (devir, hat dondurma, hat kapama) güncelleme yapılacaktır.

Bahse konu liste fiyatı güncellemelerinden, sadece taahhütsüz durumda olan müşterilerimiz etkilenecek olup, taahhütlü müşterilerimiz taahhüt süreleri boyunca herhangi bir fiyat değişikliğinden etkilenmeyecektir.

Taahhütsüz müşterilerimiz de avantajlı kampanyalarımıza katılarak hiçbir fiyat değişikliğinden etkilenmeden kullanımlarına devam edebilirler.'' ifadelerine yer verildi. 

TÜRKNET İNTERNET TARİFESİ

Türk Netin  en gözde internet kampanyası GigaFırsat. Bu kampanyanın  detayları şu şekilde;

TurkNet GigaFiber’de GigaFırsat

1.700 lira değerinde modem dahil!

Taahhüt yok!

Beğenmezseniz paranız iade

1.000 liraya kadar cayma bedeli bizden

Dilerseniz +50 lira/Ay farkla eşsiz Wi-Fi deneyimi : SmartyFi

İlk 6 ay 299,90 lira yerine 199,90 lira / Ay

 

Türk Telekom’dan dudak uçuklatan zam! En ucuz paket 600 TL olacak!

Türk Telekom tam 21 ilde çok sayıda personel alacak! Açık kadrolar bir bir belli oldu!

İnternete de dev zam geldi! Duyanın adeta dudağı uçukluyor!

Türk Telekom'dan internet ücretlerine dev zam: Ucuza internet kalmadı!

Geri Dön