05 / 05 / 2024

Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom’dan yılın kampanyası! Kullanıcılar derin bir oh çekecek!

Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom’dan yılın kampanyası! Kullanıcılar derin bir oh çekecek!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone’nun depremin olduğu andan itibaren bir aylık süre için tüm görüşmeleri ücretsiz sağlayacağını belirtti.



108 BİNA HASARSIZ: Hasar tespit çalışmalarımız sürüyor. 230 bin binanın hasar tespit ekipleri tarafından incelendi. Bu binalar çalışılmış durumda. 108 bin binanın hasar almadığı tespit edildi. Asıl önemli olan; hasar alan binaların tespiti bir an önce yıkılmasıdır, ki hasar almamış binalara ev sahiplerinin yerleştirilebilmesi çok önemli.

Hasar tespitleri yapılan binaların bir an önce temizlenmesi önemli ancak, bu enkazlar kaldırılmadan savcılıklarla delillerin incelenmesi daha önemli. 

HATAY HAVALİMANI AÇILDI

Hatay Havalimanı’nın bakım ve onarımı hızlı bir şekilde yapıldı ve açıldı. Uçaklarımız Hatay Havalimanı’na inmek üzere havadalar. Artık tahliyeyi ve ayni yardımları Hatay Havalimanı’ndan yapabileceğiz.

Barınma sahada çok önemli. Çadır ihtiyacının çok fazla olduğunu biliyoruz. Tüm bölgeyi desteklemek için çalışıyoruz. Bütün kurum ve kuruluşlar, sivil toplum örgütleri ve yurt dışından gelen destekler ile birlikte çadırlar artıyor. Bu süreç tüm hızıyla devam edecek.  

Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom’dan yılın kampanyası! Kullanıcılar derin bir oh çekecek!

KONTROLLÜ OLARAK ELEKTRİK VE DOĞALGAZ VERMEYE DEVAM EDİYORUZ

 Deprem bölgesine kontrollü elektrik ve doğal gaz vermeye devam ediyoruz. İkincil bir felakete maruz kalmamak için kontrollü devam ediyoruz. Eğer orada herhangi bir binada hasar var ise oraya enerji verilmesi çok sorunlu olabiliyor. 

REFAKATSİZ ÇOCUKLAR: Tek bir çocuğumuzu dahi yalnız bırakmak istemiyoruz. Devletin şefkat elini bütün hayatı boyunca o çocuğumuza hissettirmek istiyoruz. Ailesine ulaşılamayan 574 çocuğumuz vardı, 76'sı ailelerine teslim edildi. 380 evladımızın tedavisi devam ediyor. 503 çocuğumuzun kimlikleri belirlenmiş durumda. 

İŞKUR herkesin beklediği müjdeyi verdi! Kadınlara her ay 7 bin TL destek! Acilen başvurunuzu yapın!

Kredi kartı kullananlar dikkat! Yeni düzenlemeler peş peşe açıklandı!

EYT’lilere beklenen haber! AK Partili isim beklenen açıklamayı yaptı!


Geri Dön