10 / 05 / 2024

Türkiye Aile Destek Programı'nda son dakika! Milyonlarca liralık ödeme hesaplara yattı! Şimdi bakın!

Türkiye Aile Destek Programı'nda son dakika! Milyonlarca liralık ödeme hesaplara yattı! Şimdi bakın!

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren Türkiye Aile Destek Programı çerçevesinde toplam olarak 427,9 milyon lira ödeme yapıldığı belirtildi. İşte o ödemelerle ilgili tüm ayrıntılar...



Milyonlarca kişiyi ilgilendiren ve merakla beklenen söz konusu destek programı çerçevesinde gerekli şartlara sahip olan ihtiyaç sahibi haneleri 12 ay boyunca süreli ve düzenli destekleyeceklerini vurgulyan Bakan Yanık, konuyla ilgili açıklamasında; Türkiye Aile Destek Programı kapsamında hanede kişi başına düşen aylık gelirin, net asgari ücretin 1/3'ü yani; 1.833,45 liranın altında olması durumunda dahil olunan gelir aralığına göre, haneye aylık 450 lira, 500 lira, 550 lira veya 600 lira şeklinde destek verileceğini dile getirdi. Ynık, şartların taşınması halinde verilen destek tutarının senelik 5 bin 400 ila 7 bin 200 TL arasında değişiceğini de aktardı.

Türkiye Aile Destek Programı nda son dakika! Milyonlarca liralık ödeme hesaplara yattı! Şimdi bakın! 

Yine aktarılan son dakika detaylarına göre Bakan Derya Yanık, ihtiyaç sahiplerini küresel ekonomik dalgalanmalardan etkilenmemeleri amacıyla tüm çabalarıyla koruyacaklarına dikkat çekerek, söz konusu destekleri hayata geçirirken faydalanıcı yelpazesini oldukça geniş tuttuklarının da altını çizdi. 

Bakan Yanık, bu kapsamda, Türkiye Aile Destek Programı'na hanede yaşayan sayısı fazla olan düşük gelirle çalışan, emekli ve emeklilerimizin dul ve yetimlerini de dahil ettiklerine vurgu yaptı. 

Türkiye Aile Destek Programı nda son dakika! Milyonlarca liralık ödeme hesaplara yattı! Şimdi bakın!

Derya Yanık yaptığı açıklamada genel şartlara sahip olmaları ve hanede kişi başına düşen aylık gelirin net asgari ücretin 1/3'ünden az olması koşuluyla; SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı emeklileri ile bunların dul ve yetimlerinin faydalanabileceğini aktararak, "Yine, genel şartları taşımaları ve hanedeki kişi başı düşen gelirin net asgari ücretin 1/3'ünden az olması koşuluyla özel sektör çalışanları, esnaf, sanatkar ve diğer çalışanlar da desteğimizden yararlanabilecek" açıklamasında bulundu. 

SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı emekli maaşlarında son dakika depremi! 2023 zammı açıklandı! Hemen 2023 maaşınıza bakın!

Promosyon yarışında son dakika! Emekli promosyonunda rakamlar değişti! Garanti, TEB, ING, Ziraat, Yapı Kredi…

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteğinde deprem! Bu son dakika rakamlarını duyan inanamadı! Hemen bakın!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön