30 / 04 / 2024

Türkiye için sevindiren gelişme! Cumhurbaşkanı müjdeyi verecek

Türkiye için sevindiren gelişme! Cumhurbaşkanı müjdeyi verecek

AK Partili Hamza Dağ, enerjide dışa bağımlılığını azaltılmasının en önemli işlerden biri olduğunu dile getirdi. Dağ, yeni müjdeyi Erdoğan'ın açıklayacağını ifade etti.



Anadolu Ajansı İzmir Bölge Müdürlüğünü ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, yaptığı açıklamada, İzmir'de 14 Mayıs'ta, bir önceki seçime nazaran daha fazla oy çıkaracaklarına inandığını söyledi.

Kampanya sürecini "doğruluk" üzerine inşa ettiklerini kaydeden Dağ, "Türkiye Yüzyılı başlangıcını 14 Mayıs olarak görüyoruz. Doğru zamanda, doğru adamla doğru adımlarla doğru ittifakla doğru partiyle inşallah 14 Mayıs'ta milletimiz doğrudan yana olduğunu yine gösterecektir. Bizim sahadan gördüğümüz de budur." ifadelerini kullandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön