13 / 05 / 2024

Türkiye Petrolleri eleman alıyor! TPAO 93 işçi alımı yapacak! İşte Türkiye Petrolleri işçi alımına dair detaylar!

Türkiye Petrolleri eleman alıyor! TPAO 93 işçi alımı yapacak! İşte Türkiye Petrolleri işçi alımına dair detaylar!

Türkiye Petrolleri eleman alımında bulunacağını duyurdu. TPAO 93 kişiyi istihdam edecek. İşte TPAO alımına dair detaylar!



Türkiye Petrolleri işçi alımı ilanını açıkladı. İŞKUR üzerinden meslek yüksekokulu mezunu 93 personel alımı yapılacağını belirtti.

TPAO PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Başvurular Türkiye İş Kurumunun İl, Şube Müdürlüklerine ve Türkiye İş Kurumu web sitesi üzerinden yani www.iskur.gov.tr üzerinden internet sitesinden 14.11.2022 ile 18.11.2022 tarihleri arasında başvurular alınacaktır.

DOĞALGAZ DESTEĞİ KAÇ AY VERİLECEK?

Doğalgaz desteğinin hangi aylarda verileceğine dair detayları Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık açıkladı. Yanık, “Başvurular 5 Eylül'de başladı. Normal koşullarda ev sahibi olma gibi şartlar bulunuyordu. Bu kapsamı daha da genişlettik, kiracılar da yararlanıyor. Kişinin, faturasını PTT'ye götürmesi yeterli olacaktır. Sayısı belirlendikten sonra ödemeler ekim-kasım gibi yapılacak" ifadelerini kullandı.

DOĞALGAZ YARDIMI ELDEN ALINIR MI?

Doğalgaz yardımı nasıl alınır, elden alınır mı? soruları pek kişi tarafından sıklıkla sorulmaktadır. Doğalgaz fatura desteği ödemeleri, başvurusu kabul edilen hak sahibi kişi veya kişilerin PTT kartına yatırılacak ve vatandaşlar ödemelerini PTT şubelerinden teslim alabilirler.

DOĞALGAZ YARDIMI NE KADAR?

Doğalgaz yardımını başvuru yapan vatandaşlar alabilir. Doğalgaz desteğinin kapsamı bilindiği gibi genişletildi. Yeni başvuru döneminde ev sahipleri ile kiracılar da bu doğalgaz desteğinden yararlanabilecek. Hane başı 900 lira ile 2 bin 500 lira olacak şekilde doğalgaz desteği yardım ödemesinde bulunulacak.

Ev sahibi hangi durumlarda kiracıyı evden çıkarabilir?

2023 emekli maaşları ne kadar oldu?

Bir kiracı en fazla kaç yıl oturabilir?


Geri Dön