10 / 05 / 2024

Türkiye Şeker Fabrikaları çok sayıda personel alımı yapacak! İşte detaylar...

Türkiye Şeker Fabrikaları çok sayıda personel alımı yapacak! İşte detaylar...

Türkiye Şeker Fabrikaları personel alımı yapacağını duyurdu. Bu duyuruyla beraber koşullar ve hangi işte çalışılacağı ise merak konusu oldu. Peki, Şeker Fabrikası personel alımı için aranan koşullar ne? İşte detaylar...



İŞTE ARANAN ŞARTLAR

İş sahibi olmak isteyen vatandaşların başvuruda bulunması gerekiyor. Türkiye Şeker Fabrikalarında çalışmak isteyen adayların belirtilen işe alım şartlarını karşılaması gerekiyor. İşe alımlarda alım için gerekli olan sınav olarak ÖSYM tarafından 2022 ve 2021 yıllarındaki KPSS kapsamında belirlenmiş baraj puanı almış olmak gerekiyor. İşe girmek isteyen adayların 35 yaşını doldurmamış olmaları gerekiyor. Başvuruda bulunan erkek adaylar askerlik hizmetini tamamlamış olması gerekiyor.

 Türkiye Şeker Fabrikaları çok sayıda personel alımı yapacak! İşte detaylar...

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

Türkiye Şeker Fabrikaları tarafından yapılan personel alımında başvuracak adaylar başvurularını e-Devlet veya İŞKUR üzerinden başvurularını gerçekleştirebilirler. Söz konusu personel alımı duyurusu ve ilanı yine İŞKUR tarafından yayınlandı. İşe alımlar pek çok ilde geçerli olacak. İşe alınacak kişilerin en az ortaöğretim mezunu ve ön lisans mezunu olması gerekiyor. Türkiye Şeker Fabrikaları bünyesinde istihdam edilecek personel sayısı da açıklandı. Türkiye Şeker Fabrikaları bünyesinde istihdam edilmek üzere 6 engelli, 1 eski hükümlü ve 16 normal olmak üzere toplamda 22 personel alımı yapılacağı ifade edildi.

Türkiye Şeker Fabrikaları bünyesinde çalışmak isteyen adayların bu şartlara uyum sağlaması gerekiyor. Aynı zamanda işe alımlar 13 Mart-24 Mart 2023 tarihleri arasında yapılacak.

Başvuru yaparak çalışmak isteyen adaylar başvurularını İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden ve aynı zamanda ALO 170 hattını arayarak yapabilirler.

Ziraat Bankası müşterileri dikkat! Ziraat Bankası’nın bu duyurusu gündeme bomba gibi düştü!

Diyanet İşleri rekor sayıda personel alımı yapacak! Süresi dolmadan başvurun!

Çocuklu ailelere müjde! Aile Bakanı Derya Yanık yeni destek ödemesini duyurdu! 5.100 TL hesaplara yatacak!


Geri Dön