15 / 05 / 2024

Türkiye'de yılda ortalama 890 bin kişinin istihdamı hedefleniyor !

Türkiye'de yılda ortalama 890 bin kişinin istihdamı hedefleniyor !

Türkiye'de istihdamın yeni Orta Vadeli Program (OVP) döneminde yıllık ortalama 890 bin kişi artırılması ayrıca nitelikli iş gücü için ise dijital dönüşüm ve salgın sürecinin ortaya çıkardığı ihtiyaçlara göre çeşitli düzenlemeler yapılması planlanıyor. İşte detaylar…



Kadınların iş kurması artık daha kolay!

Kadınlara iş kurma ve geliştirme süreçlerinde kolaylık sağlanacak. Karar alma mekanizmalarında ve e-ticaret platformlarında daha fazla yer almalarının teşvik edilmesi ayrıca kadın kooperatifçiliğinin güçlendirilerek destekleyici hizmetlerin sunulmasıyla kadınlarda finansal okuryazarlığın geliştirilmesine yönelik çalışmalar sürdürülecek.

İş ve aile yaşamını uyumlaştırmak ve iş gücüne katılımı teşvik etmek amacıyla çocuklarla engelli ve yaşlı bireylere yönelik erişilebilir, toplum temelli gündüz bakım hizmetleri yaygınlaştırılacak.

Carrefour SA’da bugünün fırsatlarına inanamayacaksınız! Carrefour SA 5 Eylül 2022 Fiyat listesi…

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteğinde son dakika depremi! Yeni maaşları duyan şok oldu! Şimdi bakın!

Ek garanti desteği ile Samsung tabletler, indirimli fiyatıyla TeknoSa’da sizi bekliyor. 5 Eylül 2022 fiyat listesi…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön