26 / 05 / 2024

Türkiye’den 85 firmanın katıldığı Cezayir’deki uluslararası yapı fuarı Batimatec 2023 açıldı!

Türkiye’den 85 firmanın katıldığı Cezayir’deki uluslararası yapı fuarı Batimatec 2023 açıldı!

Cezayir'de 25.'si gerçekleştirilen uluslararası yapı ve inşaat malzemeleri fuarı “Batimatec 2023”, 85 Türk şirketinin de katılımıyla açıldı.



Yine paylaşılan detaylara göre, Cezayirlilerin Türk şirketlerinin stantlarına ciddi bir ilgisinin olduğuna da değinen  Türkiye’nin Cezayir Büyükelçisi Mahinur Özdemir Göktaş, “Çünkü en yüksek katılım sağlayan ülkelerden biriyiz. Söz konusu bu durum da bizi gururlandırıyor. Firmaların ürünleri de oldukça önemli, makine ve teknoloji ağırlıklı üretimleri var.” diye konuştu.

Türkiye’den 85 firmanın katıldığı Cezayir’deki uluslararası yapı fuarı Batimatec 2023 açıldı!

Türkiye’nin Cezayir Büyükelçisi Mahinur Özdemir Göktaş açıklamasında Türkiye’nin konut sektöründe çok önemli bir noktada olduğuna değinerek, “İnşaat sektöründeki tecrübeli iş insanların burada tecrübelerini paylaşma imkanı var. Cezayir tarafını da memnun eden bir katılım oldu. İnşallah hayırlara vesile olur.” dedi.

Yine verilen detaylara göre, fuarda stant açan Dündar Makine Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Dündar da Cezayir’de 6. defa fuarlara katıldığını dile getirerek, Cezayir'in kendileri için iyi bir pazar olduğunu ve burada yatırım planlarının söz konusu olduğunu söyledi.

Meta Panel Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Eyüp Yıldız da açıklamasında Cezayir’in Türk şirketleri için Afrika’ya açılmak için önemli bir nokta olduğunu kaydederek, “Cezayir’de düzenlenen bu fuar bizim için büyük bir önem arz ediyor. Büyük fırsatlar olduğunu düşünüyoruz." dedi.

Kentsel dönüşümde metrekare hesabı engeli! Müteahhitle anlaşamayan hak sahipleri süreci yavaşlatıyor!

Depremzede konutlarında ‘ihale’ uyarısı! Tek bir şirket yerine birçok müteahhit şirkete iş verilsin!

Müteahhitler için Yargıtay’dan emsal gibi karar! Ağır cezalar geliyor!


Geri Dön