03 / 05 / 2024

Türkiye'nin en başarılı temalı konut projesi seçilecek!

Türkiye'nin en başarılı temalı konut projesi seçilecek!

Türkiye’nin en eğlenceli hizmetleri kıyasıya bir yarışmaya başladı. Sosyal hayatın vazgeçilmez parçası olan eğlence endüstrisinin tek organizasyonu “Shining Star Awards- 2014 Eğlence Ödülleri”ne başvurular için son gün, 31 Ekim 2014 Cuma...



Türkiye’nin en renkli, en eğlenceli yarışması Shining Star Awards, 13 farklı kategoride başvuruya açıldı. Her sektörden farklı proje ve hizmetler, başarısını tescillemek için eğlence konseptleri ile yarışmaya katılıyor.

Son yıllarda beklentilerin yükseldiği ve yatırımların arttığı “Avm Eğlence Alanları” ve “Eğlence Temalı Konut Projeleri”nin de yer aldığı yarışma kapsamında, gelişen dev projeler ile giderek renklenen “En Başarılı Belediye Parkı” ve “En Başarılı Otel Eğlence Alanı” geçen yıl en yoğun başvuru alan kategoriler olmuştu. 


Eğlence endüstrisinde en yenilikçi ve en başarılı biziz diyen şirketler, yerli eğlence ünitelerini biz üretiyoruz diyen firmalar yarışmaya özel bir ilgi gösteriyor.  

Shining Star Awards’a başvurular, 15 Haziran ile 31 Ekim tarihleri arasında devam edecek. Başvurular, profesyonel jüri üyelerince incelecek ve açık oylama ile ödül sahipleri belirlenecek. Ödül sahipleri, sektör profesyonellerinin davetli olacağı 5 Aralık 2014 akşamı düzenlenecek “Eğlence Ödülleri Töreni”nde kamuoyuna ilan edilecek. Yarışmaya katılmak için gereken aday başvuru kılavuzu ve aday başvuru formu;  www.atraxion.net web sitesindeki “Ödül” bölümünden temin edilebiliyor.

Geçtiğimiz yıl, Türkiye’de ilk kez Atrax Fuarı kapsamında, Atraxion Magazine’in koordinasyonuyla Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından düzenlenen Shining Star Awards –Eğlence Ödülleri; eğlencede en başarılı projeleri sahneye çıkarmıştı. Büyük ilgi görerek belediye, avm ve otellerden çok sayıda başvuru alan yarışma, sektöre damga vuran bir ödül töreni ile sonuçlanmıştı. Geçen yılın en başarılı ve eğlenceli projeleri, www.atraxion.net/odul.php  web sitesinde yayınlanmaktadır. 


YARIŞMA ve ÖDÜL KATEGORİLERİ


EĞLENCENİN YILDIZLARI

En Başarılı Temalı Açık Alan Eğlence Merkezi

En Başarılı Temalı Kapalı Alan Eğlence Merkezi

En Başarılı Otel Eğlence Alanı

En Başarılı AVM Eğlence Alanı

En Başarılı Müze ve Ören Yeri

En Başarılı Belediye Parkı

En Başarılı Temalı Konut Projesi 




Geri Dön