28 / 04 / 2024

Türkiye’nin en ucuz elektrikli SUV modeli olacak: İşte karşınızda Leapmotor C10

Türkiye’nin en ucuz elektrikli SUV modeli olacak: İşte karşınızda Leapmotor C10

Türkiye'nin en ucuz elektrikli SUV modeli olacak olan Leapmotor C10'nun Almanya'da tanıtımı gerçekleştirildi.. İşte Leapmotor C10'un özellikleri...



Türkiye pazarının en ekonomik elektrikli otomobili olarak bilinen Leapmotor T03, hafızalarda yer edinmiş olabilir. Şimdi ise Leapmotor, T03 modelinin ardından bir sonraki modelini de ülkemize getiriyor. Leapmotor C10 adını taşıyan bu model, uygun fiyatıyla dikkat çekiyor ve birçok özel özellik sunuyor. İşte Leapmotor C10'un özellikleri:

TÜRKİYE'NİN EN EKONOMİK ELEKTRİKLİ SUV MODELİ: LEAPMOTOR C10!


Münih IAA Otomobil Fuarı'nda tanıtılan Leapmotor C10, T03 kardeş modeline göre daha uluslararası bir çerçeveye sahip bir otomobil olarak öne çıkıyor. Kardeş hatchback modeli T03 ile karşılaştırıldığında, bu otomobilin uygun fiyat odaklılığı biraz daha geride kalmış gibi görünüyor ve diğer SUV modelleriyle rekabet etmeyi hedefliyor.

Leapmotor C10, markanın yeni nesil teknolojilerini bünyesinde barındırıyor ve Leap 3.0 yazılımıyla donatılmış durumda. Bu, otomobilin diğer elektrikli SUV üreticileriyle rekabet edebilmesini sağlayacak özellikleri sunmasını sağlıyor. Ayrıca, araç LIDAR ve Nvidia Orin-X çipi gibi sürüş odaklı özelliklere sahip olarak kullanıcılarına en iyi deneyimi sunacak.

Leapmotor, Türkiye'de distribütör garantisi ile satışa sunulduğunda ilk modeli olan T03 ile Türkiye'nin en ekonomik elektrikli otomobili unvanını kazanmıştı. Ancak zaman içinde Skywell, Renault gibi elektrikli SUV üreticilerinin pazarda yer alması rekabeti artırdı. Bu nedenle Leapmotor'ın, "en ekonomik SUV" gibi bir odak noktasıyla Türkiye pazarına giriş yapması bekleniyor.

KÜRESEL PAZARA AÇILIYOR!

Leapmotor, C10 modeli ile küresel pazarda da adını duyurmaya hazırlanıyor. Şirket, önümüzdeki iki yıl içinde Avrupa, Asya, Orta Doğu ve Amerika pazarlarında beş farklı modeli piyasaya sürerek rekabetçi bir giriş yapmayı planlıyor.

Çin'in önde gelen otomobil üreticilerinden biri olan Leapmotor, Türkiye'de Ulu Motor tarafından sunulan rekabetçi fiyatlarla dikkat çekiyor.

Leapmotor, yakın gelecekte piyasada yer alacak rekabetçi modelleriyle dikkatleri üzerine çekmeye hazırlanıyor. Çin merkezli bu otomobil şirketi, C10 modeli ile Türkiye'deki tüketicilere cazip fiyatlarla sunulacak.

Asgari ücretliye özel TOGG fırsatı! Tamamı krediyle verilecek

Citroen şaşırtmaya devam ediyor! 369 bin TL'ye 2023 model sıfır km araba

Toyota'dan büyük fırsat! Yaris'in Eylül 2023 fiyatında dikkat çeken ayrıntı


Geri Dön