06 / 05 / 2024

Türkiye’nin güneşini BAYMAK enerjiye çeviriyor!

Türkiye’nin güneşini BAYMAK enerjiye çeviriyor!

Isıtma sektöründeki 46 yıllık tecrübesiyle kalitenin öncü isimleri arasında yer alan Baymak, yaklaşık iki yıldır ileri teknolojiyle ürettiği güneş enerjisinden elektrik üreten fotovoltaik sistemiyle tüm çatılarda yer almaya hazırlanıyor...




Isıtma sektöründeki 46 yıllık tecrübesiyle kalitenin öncü isimleri arasında yer alan Baymak, yaklaşık iki yıldır ileri teknolojiyle ürettiği güneş enerjisinden elektrik üreten fotovoltaik sistemiyle tüm çatılarda yer almaya hazırlanıyor. Baymak, müşterilerine 1,5 kilowattan 35 kilowatta kadar küçük paket sistemlerinin yanı sıra büyük projeler için hizmet veriyor. Baymak fotovoltaik küçük paket sisteminin oluşumunu sağlayan Türkiye’deki ilk firma…


Güneş Enerjisinde Türkiye’nin öğretmeni Baymak…


Fotovoltaik, kaynak olarak güneş enerjisini kullandığı için temiz bir enerji türüdür. Güneşten aldığınız enerjiyle elektrik üreterek,  bu sistemi ev ya da iş yeri için kullanabilir, geniş bir araziye daha büyük bir sistem de kurabilirsiniz. Fotovoltaik sistemin, temiz bir enerji olması ve bedava olması en önemli yararıdır. 


Ülkemizde, en çok elektriği binalara taşıma noktasında masraf yapılmaktadır. Fotovoltaik sistemlerde ise tükettiğiniz yerde elektrik üretildiği için taşıma maliyeti oluşmamaktadır. Tüm bu avantajlarından dolayı yabancı yatırımcılar yatırım yapmak için Türkiye’yi hedeflemektedirler. Baymak ise paket güneş enerji sistemini Türkiye’de ilk uygulayan firma olarak, güneş enerjisinde Türkiye’nin öğretmeni olmuştur.


Baymak’tan güneş gibi parlayan hizmet…

iki yıldır Anel Enerji ile birlikte çalışan Baymak, onların oluşturduğu panellerle birlikte paket sistemi halinde çözümler sunmaktadır. Bunlar 1,5 kilowattan 35 kilowata kadar küçük paket sistemlerden oluşan alternatif çözümlerdir. Eğer ki sistemin ihtiyacı 35 kilowattan daha fazla ise proje kapsamında çözümler üretilmektedir.


Baymak öncelikle bayiliklerine ve satış kanallarına fotovoltaik sistemi hakkında eğitimler vermiştir. Bu yılın başından itibaren ise Ankara, Balıkesir, Muğla, Sakarya ve Konya gibi birçok ilde kurulumlar gerçekleştirmiştir. Yakın zamanda  İzmir  ve Bursa’da kurulum yapacak olan Baymak, ayrıca bayilerini, sistemin kuruluşundan satışına kadar her konuda eğitmiştir. Müşteriler, Baymak bayilerinden fotovoltaik sistemi hakkında her şeyi öğrenebilecekler ve en önemlisi de bayiliklerde mevcut olan çalışan sistemleri, müşteriler yerinde görebileceklerdir. Şu an Baymak kurulumlarını yapmaya devam etmektedir. Baymak bayileri, bir taraftan en temiz enerji kaynağını kullanarak çevreci yaklaşımın öncülüğünü yaparken diğer taraftan da Baymak güneş pillerinin işleyişini, üretilen enerji miktarını ve sağlanan tasarrufu tüketiciye yerinde gösterme fırsatını bulmaktadır.


Temiz Enerji, Büyük Hedefler…


Baymak, yurt içi pazarında tüm çatılarda yer almayı hedeflemektedir. Çünkü bu sistemin ilk tohumlarını atan markalardan biridir. Baymak, küçük paket sisteminin oluşumunu sağlayan ilk firma olmanın yanı sıra dünya çapında dağıtım sistemleri modeliyle uygulayan ilk firmadır. Dolayısıyla iç ve dış pazarda da çatı kurulumlarında yer almak temel hedefidir.


 


Geri Dön