09 / 05 / 2024

Türkiye'nin ilk dijital katılım bankası kuruldu! BDDK Hayat Katılım Bankası'na faaliyet izni verdi

Türkiye'nin ilk dijital katılım bankası kuruldu! BDDK Hayat Katılım Bankası'na faaliyet izni verdi

Türkiye'de hızlı tüketim malları ve Liman işletmeciliği yapan Hayat Holding, Türkiye'nin ilk dijital bankası Hayat Katılım Bankası'nı kurarak bankacılık sektörüne girdi.



HAYAT HOLDİNG HAKKINDA

Temelleri 1937 yılında atılan Hayat Holding  hızlı tüketim ürünleri sektöründe Hayat; ağaç bazlı panel sektöründe Kastamonu; liman işletmeciliği sektöründe ise Limaş başta olmak üzere farklı sektörlerde faaliyet gösteren 41 şirket ve 17.000’i aşkın personelle faaliyet yürütüyor. Holding çatısı altında 12 ülkede 36 üretim tesisinde 49 Türk markası dünya çapında milyonlarca tüketiciye ulaştırılıyor. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanlığını Ahmet Yahya Kiğılı üstlenirken, Başkan Yardımcısı ve İcra Kurulu Başkanlığı görevini ise M. Avni Kiğılı yürütüyor.

 

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön