16 / 05 / 2024

Türkiye’nin mobilya devi Kelebek şimdi İngiltere'de!

Türkiye’nin mobilya devi Kelebek şimdi İngiltere'de!

‘Yeniliğe kanat açtık’ mottosuyla yurt içinde ve yurt dışında mağaza yatırımlarını tam gaz devam ettiren Türkiye’nin en köklü mobilya markasından biri olan Kelebek Mobilya, küresel mobilya sektörünün en güçlü pazarlarından biri olan İngiltere’de yeni konsept mağazasıyla dünyaya kanat açtı.



Konuşmasında Türkiye mobilya sektörünün güncel durumuna değinen Doğanlar Holding'su İsmail Doğan,, Kelebek Mobilya olarak bir Türk markasını dünyanın önemli ülkelerine taşımanın gururunu yaşadıklarını belirtti.

DOĞRU HİZMET, GÜÇLÜ MARKA

Konuşmasında Kelebek Mobilya olarak sürdürülebilir üretim ve tedarik anlayışıyla hareket ettiklerine dikkat çeken İsmail Doğan, üretim kadar hızlı teslimatın da önemine değindi. Yoğun ilgi gören mağaza açılışında ilk satışın da gerçekleşmesi ile İngiltere yolculuğunun temelleri atılmış oldu.

Doğan, "İngiltere pazarı, dünya mobilya sektöründe hatırı sayılır bir konuma sahip. Gerek mobilya ve ağaç işleme makine sektöründeki güçlü ithalatçı konumu, gerekse dünyanın en büyük ekonomilerinden birine sahip olmasıyla dünyanın önde gelen markalarının yurt dışına açılma serüveninde;amiral gemisi; niteliğinde. Fonksiyonel, ergonomik ve estetik nitelikleri ve mobilya tasarım anlayışıyla öne çıkan geniş ürün çeşitliliğimiz, tasarım kalitemiz ve satış sonrası hizmetlerimiz ile burada da tüketicinin ilgi ve beğenisini kazanıp, yeni mağazamızla Kelebek markamızı tüketicilerimizle bu pazarda da buluşturacağız" dedi.

Bu fiyatlara dikkat! En ucuz Xiaomi Mi robot süpürge nerede satılıyor bulduk! İşte 28 Eylül 2022 fiyat listesi..

Hepsiburada’da Arzum küçük ev aletlerinde fiyatlar güncellendi! Kampanyalı ürünlerin 28 Eylül 2022 fiyat listesi..


Geri Dön